x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Kobayashi glumeşte pe seama adversarilor: "Am ochii mici şi nu-i văd!"

Kobayashi glumeşte pe seama adversarilor: "Am ochii mici şi nu-i văd!"

24 Noi 2010   •   15:41
Kobayashi glumeşte pe seama adversarilor: "Am ochii mici şi nu-i văd!"

139106-.jpgPilotul japonez de la echipa de Formula 1 Sauber, Kamui Kobayashi, le-a răspuns ironic adversarilor care îl acuză că are un stil periculos de a depăşi. Într-un interviu acordat site-ului oficial al F1, el a declarat că, deoarece este japonez, are ochii mici şi nu-i poate vedea pe ceilalţi piloţi de pe pistă.

Kobayashi a avut un start de sezon 2010 dezamăgitor din cazua lipsei de fiabilitate a monopostului său Sauber. După ce au fost rezolvate o parte dintre problemele de ordin tehnic, niponul a avut evoluţii din ce în ce mai bune şi a început să adune puncte, însă maniera de pilotaj agresivă, cu numeroase depăşiri "la limită", a stârnit nemulţumirea celorlalţi piloţi din "Marele Circ". Aceştia l-au acuzat că manevrele sale sunt nebuneşti uneori şi că riscă să provoace accidente grave.

Kobayashi a răspuns întâi cu o glumă: "Pentru că sunt japonez, am ochii mici şi nu-i văd pe ceilalţi". Apoi când a fost rugat să explice serios, japonezul a precizat că nu are nici un secret: "Când simt că pot depăşi, o fac pur şi simplu. Dorinţa mea pentru sezonul 2011 este să fac cât mai puţine greşeli, dacă se poate nici una! Sper să avem o maşină bună la anul cu care să fim în stare să câştigăm puncte în mod regulat", a mai spus pilotul japonez.

×