x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Mitsubishi - CZ3 intregeste gama Colt

Mitsubishi - CZ3 intregeste gama Colt

26 Mai 2005   •   00:00

Din dorinta de a intari imaginea modelului Colt in Romania, M Car Trading a lansat recent versiunea CZ3 a "Masinii Anului 2005" in tara noastra.

DESIGN. Colt CZ3 are un aspect mult mai interesant decat versiunea cu cinci usi
Noua caroserie face modelul cu trei usi al lui Colt e mai aerodinamic decat rivalele Peugeot 206 si Toyota Yaris. Masina este echipata cu trei motoare, dintre care doua pe benzina, de 1,1 litri, ce dezvolta 75 de cai putere, respectiv 1,3 litri si 90 de cai putere. Pentru iubitorii de diesel, Mitsubishi a pregatit un propulsor de 1,5 litri, ce "scoate" 109 cai putere si denota o sportivitate iesita din comun pentru un motor de acest gen. Pretul de baza al lui CZ3 este putin sub 9.000 de euro, masina fiind avantajata de faptul ca e produsa in Olanda si are taxe reduse. (Catalin Fainisi)

TURBO
In perioada urmatoare, pe piata romaneasca va fi disponibila si versiunea Turbo a lui CZ3. Aceasta va fi echipata cu un motor pe benzina turbo, de 1,5 litri, ce dezvolta nu mai putin de 150 de cai putere si va avea caracteristici estetice si de comportament tipice pentru o masina sport de clasa mica.

×
Subiecte în articol: auto