Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").
Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.
Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
DA, ACCEPT
Meniuri cu timbru
"Nu bea apa din pumnul altuia, ca niciodata nu vei ramane satul"
proverb romanesc
Antonia Munteanu, Lehliu: "Va rog sa ma ajutati sa prepar o salata care sa contina peste si legume".
Va oferim o reteta usor de...
Mestesug aproape uitat
ANTROPOLOGIE CULINARA Pana sa auzim de intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, valorile traditionale erau puncte de reper in definirea noastra, a romanilor. Olaritul era unul dintre mestesugurile foarte cautate la...Prin tinutul magnoliilor
ROMANIA CULINARA Povestea isi are inceputul in urma cu doi ani, cand la un simpozion pe Valea Cernei, la Herculane, si-au dat intalnire mai multi directori, profesori si institutori, veniti din toate colturile tarii....
PUBLICITATE