x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Renault Koleos facelift: primele fotografii oficiale

Renault Koleos facelift: primele fotografii oficiale

23 Iun 2011   •   10:26
Renault Koleos facelift: primele fotografii oficiale

Renault a publicat, joi, primele imagini oficiale cu versiunea restilizata a modelului Koleos, care va ajunge pe piata auto din Romania in toamna acestui an.

Cea de-a doua operatie estetica suferita de SUV-ul compact francez aduce cu sine modificari mai evidente comparativ cu precedentul facelift. Astfel, masina a primit o grila frontala complet schimbata, care seamana cu cea de pe Latitude, blocurile optice sunt acum mai rotunjite, in stilul celor prezente pe Qashqai, crossoverul compact al colegilor de alianta de la Nissan. Si bara fata a fost restilizata, aripile fata au o forma diferita pentru a se adapta cu noile faruri, in timp ce spatele nu a suferit modificari fata de actualul model. Interiorul a fost la randu-i usor modificat, primind materiale superioare calitativ.

De asemenea, noul Koleos va fi disponibil intr-o noua nuanta pentru caroserie, Cayenne Orange.

Francezii au umblat si sub capota noului Koleos, motorizarile fiind revizuite pentru a emite un nivel mai mic de dioxid de carbon. Spre exemplu, cel mai putin poluanta versiune este Koleos 4x2 dCi 150 CP, care degaja in aer doar 148 g CO2 / km, in timp ce emisiile modelului 2.0 dCi de 175 CP au fost diminuate la 166 g CO2/km.

In functie de piata unde este comercializat, Renault Koleos facelift poate fi comandat in doua versiuni de putere ale turbodieselului 2.0 dCi (nume de cod M9R), una de 150 si alta de 175 CP, precum si cu un benzinar de 2,5 litri si 170 de "cai" (TR25).

Singurul SUV din gama Renault are aceleasi dimensiuni cu modelul de dinainte de facelit, si anume 4,52 metri in lungime, 1,85 metri in latime, 1,71 metri in inaltime, la un ampatament de 2,69 metri. Volumul portbagajului este de 450 de litri, iar rezervorul de combustibil are o capacitate de 65 de litri.

India va fi una dintre primele piete ce va primi noul Renault Koleos, modelul urmand sa-si faca debutul in public cel mai probabil la Salonul Auto de la Frankfurt, din septembrie.

×
Subiecte în articol: Renault koleos suv renault koleos