x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Restaurant cu talent

Restaurant cu talent

11 Iul 2007   •   00:00

Celebrul actor american Danny DeVitto şi-a deschis recent propriul restaurant cu specific italian, oferind clienţilor in special preparate pe bază de carne şi fructe de mare.

Celebrul actor american Danny DeVitto şi-a deschis recent propriul restaurant cu specific italian, oferind clienţilor in special preparate pe bază de carne şi fructe de mare. "Peştele este intr-adevăr important pentru mine, mai ales cănd e vorba de sushi. Dar şi pastele cu puţină brănză rasă, cum ar fi pecorino sau romano, cu puţin prosciutto sau salami. Dacă nu ai observat incă, nu sunt persoana care să sară peste o masă", a declarat actorul american. Vedeta meniului este insă un preparat format din trei fripturi diferite: carne din Japonia, din Australia şi Statele Unite ale Americii. Preparatul este pentru trei persoane şi costă nici mai mult, nici mai puţin de... 325 de dolari. (S.C.)

Savoare şi energie

Anul acesta, Editura Reader’s Digest a mai scos pe piaţă o carte de reţete culinare numită "Legumele, savoare şi energie", in care putem găsi 250 de preparate. Cartea ne informează cu privire la felurile principale de măncăruri din legume, cănd pot deveni ele garnituri, cum şi cănd se recoltează sau se cumpără legumele, cum se congelează, dar şi care este topul vitaminelor şi al mineralelor din legume. (C.D.)

×
Subiecte în articol: food world