x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Surpriza - Dosarele CNSAS au fost roase!

Surpriza - Dosarele CNSAS au fost roase!

de hamsterul Bobby    |    02 Apr 2006   •   00:00

Cineva - persoana importanta, vorba lui Caragiale - s-a strecurat printre faimoasele dosare si toaca la ele nestingherit.

LA CEAS DE TAINA CU HAMSTERUL BOBBY
Zilele acestea am profitat de nebunia mediatica, am evadat si m-am strecurat in arhiva CNSAS; tare interesanta provocare. Aici chiar nu mai am nevoie de faimoasele graunte la punga la care m-au naravit stapanii mei care-si aduc aminte ca exist doar cand se izbesc de cusca in drumul lor victorios catre calculator. Am aici hartie de ros pentru zece vieti si ma simt si util societatii: impreuna cu acolitii mei gri, sobolanii de centru, pot fi folosit ca masina ecologica de tocat hartiile nefolositoare sau periculoase.

Dupa ce m-am strecurat printre picioarele ecologistilor si aparatorilor libertatii de expresie care alcatuiesc lantul viu din timpul programului de lucru, am purces la treaba. 100.000 de dosare de ros (sectiunea "Surprize, surprize" a presedintelui Basescu) nu-i de colea, iar eu vreau sa-mi castig cu sudoarea coltilor bucata de paine/ carton/celuloza. Am plecat din capatul dreptaci al sirului si, minereste, cu dedicatie, am luat-o catre stangisti, in asteptarea luminitei de la capatul tunelului. Si roade mandelu’ Bobby intr-o prostie, si toaca la dosare intr-o dusmanie, munca serioasa, ca-s bugetar de succes. Ajung la cap de linie, gata sa raportez cu mandrie patriotica indeplinirea misiunii. Ridic capul un pic si remarc doi batranei simpatici care trag de-un dosar; apriga lupta, mare interes. Nu stiu, insa, cum s-a terminat caftul, ca m-a orbit lumina puternica a becului reflectata dintr-o chelie deasa. Laser, frate!

×
Subiecte în articol: pagina lui zdreanta