x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Tiriac Auto vrea sa fie numarul 1

Tiriac Auto vrea sa fie numarul 1

16 Sep 2004   •   00:00

Planul lui Ion Tiriac de a reuni sub aceeasi palarie cele 10 marci pe care le importa in Romania (Mercedes - Benz, Smart, Chrysler, Jeep, Mitsubishi, Land Rover, Jaguar, Ford, Mazda si Hyundai) a devenit realitate in aceasta saptamana.

Grupul nou format "Tiriac Auto" devine astfel reprezentantul tuturor acestor marci, in urma reunirii Romcar SRL, Auto Rom SRL, M Car Trading SRL, Premium Auto SRL si Hyundai Auto Romania SRL.

DORINTA. "Vrem sa devenim un jucator important pe piata romaneasca de acum incolo. Avem peste 1.800 de angajati, iar in acest an am inregistrat o cifra de afaceri de peste 250 de milioane de euro. Anul trecut am avut o cota de 14 la suta din piata de importuri si vrem sa crestem", a declarat directorul nou-infiintatei companii, Marius Pitigoi (foto), care spera ca cifra de afaceri de anul viitor sa depaseasca 400 de milioane de euro. Pe langa Tiriac Auto, al carui slogan este "10 marci, o singura echipa", va colabora cu alte firme ale holdingului, cum ar fi Star Forum (automobile rulate), Tiriac Leasing, Tiriac Travel si Allianz Tiriac Asigurari. (Catalin Fainisi)

×
Subiecte în articol: auto tiriac