x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Angajari pentru Spania si Franta

Angajari pentru Spania si Franta

14 Iul 2004   •   00:00

LOCURI DE MUNCA

Macelarii, sudorii, soferii si mecanicii de camion si lucratorii forestieri care vor sa munceasca in strainatate se pot inscrie in baza de date a Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca. Cunostintele minime de limba spaniola si franceza sunt obligatorii.
CRISTIAN PETRU

Persoanele care vor sa munceasca in strainatate isi pot depune astazi dosarul in baza de date a Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM).

Astfel, persoanele calificate in meseriile de sudor, sofer de camion, macelar, mecanic de camion/ autobuz si lucrator forestier se pot prezenta la sediul din Bucuresti a OMFM, strada Valter Maracineanu, numerele 1-3, intre orele 8:30 si 14:30. Cei care doresc sa isi depuna dosarul in vederea participarii la viitoarele selectii pentru meseria de sudor, trebuie sa aiba varsta pana in 45 de ani, experienta minimum cinci ani in sudura MIG cu fir, dovedita pe cartea de munca, carnet de conducere categoria B si notiuni minime de limba spaniola.

SOFERI SI MECANICI. Persoanele care au calificarea de sofer de camion trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: sa aiba mai putin de 45 de ani, experienta de minimum trei ani, dovedita pe cartea de munca, ca sofer de vehicule articulate in transport international, ajutand la incarcare si descarcare, permis de conducere categoria C si E si notiuni de limba spaniola si franceza. Tot astazi isi pot depune dosarul in baza de date persoanele calificate in meseria de mecanic de camioane si autobuze. Acestea trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 30 si 45 de ani, experienta de minimum cinci ani in reparatia electromecanica de autobuze de transport sau camioane, cunostinte de electromecanica si de parte electrica la autobuze si camioane si notiuni minime de limba spaniola.

MACELARI SI LUCRATORI FORESTIERI. Varsta trebuie sa fie de 45 de ani, iar experienta de minimum doi ani la o macelarie industriala, sa cunoasca operatiunile de taiere de capete, eviscerare, curatare cu cutitul, preferabil la porcine, sa aiba o buna manuire a cutitului si a masinilor din lantul de productie. Angajatorii straini prefera fosti angajati ai COMTIM Timisoara. Persoanele care au calificarea de lucrator forestier si vor sa isi depuna dosarul in baza de date a Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca trebuie sa aiba varsta pana in 40 de ani, experienta de minimum un an, dovedita pe cartea de munca, in taierea arborilor cu drujba, de preferat permis de conducere categoria B, conditie fizica buna si cunostinte minime de limba spaniola.

ACTE
  • copie dupa actul de identitate (cu o valabilitate de minimum 6 luni)
  • copie dupa pasaport (cu o valabilitate de minimum un an)
  • copie legalizata a cartii de munca, toate paginile scrise
  • copie legalizata a diplomei de studii si/sau calificare
  • cazier judiciar
  • adeverinta de la medicul de familie in care sa se specifice ca solicitantul este clinic sanatos
  • 2 poze tip pasaport
  • ×
    Subiecte în articol: minimum