x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Lansare - Alfa Romeo contraataca!

Lansare - Alfa Romeo contraataca!

15 Iul 2004   •   00:00

AUTO

Alfa Romeo si-a marcat revenirea in segmental tractiunii integrale o data cu lansarea noului Crosswagon Q4, o masina ce combina performantele unui SUV cu manevrabilitatea unui Alfa Romeo 156, masina din care a fost derivat.
CATALIN FAINISI

Noul model al italienilor este propulsat de un motor diesel de 1,9 litri Multijet, ce dezvolta o putere de 150 de cai putere, iar tractiunea integrala permanenta Q4 este, conform, producatorului, cea mai performanta din acest segment.

Crosswagon Q4 este un automobil care poate face fata cu succes oricarui tip de drum, datorita garzii la sol ridicate si suspensiilor modificate pentru a asigura o stabilitate excelenta si un confort sporit pentru sofer si pasageri. Masina va fi disponibila in Romania incepand cu sfarsitul acestui an, preturile de achizitionare nefiind comunicate pana in prezent. Impreuna cu Crosswagon, italienii au lansat si Sportwagon, un automobil care dispune, de asemenea, de tractiune integrala, insa nu este tot-teren, avand pneuri destinate soselelor si o garda la sol mult mai joasa. Producatorii nu si-au exprimat inca intentia de a introduce tractiunea integrala si pe modelele 147 si 156.

×