x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Locuinte cu chirie de la ANL

Locuinte cu chirie de la ANL

10 Iul 2004   •   00:00

IMOBILIARE

Luna trecuta, Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) a finalizat un numar de 374 de locuinte in 14 judete din tara, se precizeaza intr-un comunicat al institutiei. Apartamentele sunt distribuite tinerilor cu varsta intre 18 si 35 de ani care nu au deja un apartament in proprietate sau carora nu le-a mai fost repartizata alta locuinta. De asemenea, solicitantii trebuie sa fie incadrati cu contract de munca si sa-si desfasoare activitatea in localitatea respectiva. Dupa finalizarea blocurilor, Agentia Nationala pentru Locuinte le preda primariilor, urmand ca acestea sa le inchirieze tinerilor.

Finisajele interioare si exterioare au fost controlate in fiecare locuinta, calitatea lucrarilor fiind foarte buna. Pentru finisajul pardoselilor s-au prevazut gresie in baie si bucatarie si parchet laminat in camerele de locuit. Peretii sunt placati in bai si bucatarii cu faianta, iar in restul camerelor s-au executat vopsitorii de tip lavabil. Tamplaria exterioara este din lemn stratificat cu geam termopan, iar cea interioara din lemn lacuit, spun reprezentantii ANL. Cele mai multe case au fost construite in marile orase, unde criza de locuinte se manifesta mult mai pregnant.

EXEMPLE

CONSTANTA: Au fost date in folosinta 23 de garsoniere si apartamente in Zona Faleza Sud.

ORSOVA: Au fost finalizate 20 de apartamente in Zona Magrini, in regim de inaltime P + (2-3)

BOTOSANI: In Ansamblul Miorita II au fost ridicate 25 de apartamente de lei. Alte 20 de locuinte s-au construit pe strada Alba-Iulia. BrAila: 24 locuinte in Cartierul Lacul Dulce (Hipodrom).

GALATI: Au fost date in folosinta 40 de apartamente in cartierul Micro 13B, bloc L3.

CRAIOVA: 64 de apartamente in Cartierul Craiovita Noua, pe B-dul Olteniei.
×