x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Raliu acasa la Dan Gartofan

Raliu acasa la Dan Gartofan

01 Iul 2004   •   00:00

AUTO

Campionatul National de Raliuri programeaza la sfarsitul acestei saptamani, la Brasov, prima etapa de macadam din sezonul 2004, Raliul Romaniei "Atlanta House", care conteaza si in Cupa Raliurilor Regionale FIA. Conform regulamentelor stabilite pentru acest sezon la etapele de campionat european, masinile de grupa A8 (integrale cu turbo) nu vor puncta decat in competitiile interne, astfel incat podiumurile de premiere ale etapei vor fi foarte diferite.

FAVORIT. Dupa patru victorii consecutive, Dan Gartofan ia startul in postura de favorit, mai ales ca "joaca" pe teren propriu. Constantin Aur si Bogdan Marisca vor incerca sa-i dea o replica pe masura in incercarea de a recupera punctele care ii despart de liderul clasamentului general. Cel mai probabil, lupta pentru podiumul etapei europene se va da intre Emanuel Ilina, campionul en titre al grupei N, si Manuel Mihalache, Romulus Preda, Alexandru Pitigoi si George Morar, toti pe Mitsubishi Lancer EVO. (Catalin Fainisi)

Concerte pentru spectatori

Incercand sa atraga publicul la acest eveniment, organizatorii au programat in zona parcului de service, in fiecare seara, concerte la care vor participa Voltaj, Cargo, Iris si Spitalul de Urgenta. Cu un traseu foarte spectaculos si concentrat, precum si cu o situatie foarte tensionata in clasament, exista premisele ca etapa a cincea a campionatului intern sa fie cea mai spectaculoasa de pana acum.

×