x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Reduceri pentru tineri in Water Park

Reduceri pentru tineri in Water Park

07 Iul 2004   •   00:00

Elevii si studentii vor putea intra in Water Park, langa Aeroportul Otopeni, cu o reducere de 30% in zilele de luni, marti si miercuri. Nu trebuie sa aveti la voi decat carnetul de elev sau legitimatia de student.

EUGENIA MIHALCEA

Agentia Nationala pentru Sprijinirea Initiativelor Tinerilor (ANSIT), in parteneriat cu Water Park Otopeni, ofera tinerilor si studentilor o reducere de 30% din pretul biletului de intrare in parcul de distractii recent inaugurat, a anuntat ieri Cristian Rizea, directorul ANSIT. "Cu aceasta reducere, Ministerul Educatiei si Cercetarii s-a gandit sa asigure prin ANSIT o mica bucurie tinerilor aflati in vacanta si care nu isi pot permite sa mearga la mare", a declarat Rizea.

TRANSPORT GRATUIT. Reducerea de 30% este disponibila in zilele de luni, marti si miercuri, cand tariful normal este de 180.000 de lei pentru adulti si 100.000 de lei pentru copiii sub 16 ani. Tinerii trebuie sa prezinte legitimatia de elev sau student si carnetul de note vizat pe anul in curs. Dupa ora 17:00, in timpul saptamanii, exista o alta reducere de 50% oferita de proprietari.

Pentru a ajunge la parcul de distractii, care se afla la 5 kilometri de Bucuresti, langa Aeroportul Otopeni, tinerilor li se asigura transportul gratuit cu autobuze speciale care pleaca din Piata Presei Libere la intervale de 30 de minute.

Cei interesati isi pot face si abonament in valoare de 6 milioane de lei pentru tot sezonul, pentru adulti, si 3,5 milioane, pentru copii. La abonamente nu exista reducere.

Water Park poate primi 5.000 de persoane si ofera tinerilor noua piscine cu apa reciclata zilnic. Desi adancimea maxima a acestora este de numai 1,60 metri, tinerii sunt supravegheati permanent de 25 de salvamari. De asemenea, pe perioada verii, cei doi parteneri au in vedere organizarea de evenimente precum concerte, spectacole, concursuri.
×