x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old SCOALA/Info - 27 august 2004

SCOALA/Info - 27 august 2004

27 Aug 2004   •   00:00
CLUJ. O studenta la Facultatea de Litere din Cluj a realizat proiectul unui festival studentesc national, "Toamna studenteasca", acesta urmand sa se desfasoare in luna octombrie a acestui an, pe parcursul a doua saptamani, in 13 centre universitare ale tarii, informeaza cotidianul Ziarul clujeanului. "Toamna studenteasca" se va desfasura la Cluj intre 27 si 29 octombrie, cu trei zile de concerte, concursuri, targuri de locuri de munca, film si carte.

PE GLOB.Violet In loc de roSu. Profesorii din statul american Massachusetts au inceput sa foloseasca markere de culoare violet pentru a corecta testele elevilor, intrucat au observat ca traditionalul rosu ii sperie pe acestia, informeaza New York Post online. "O pagina plina de rosu arata destul de infricosator", a explicat Sharon Carlson, profesoara la JFK Middle School din Northampton. "Violetul iese in evidenta, dar nu arata asa de inspaimantator ca rosul", a mai spus aceasta. (Mediafax)

POSTA

  • VIORICA, BUCURESTI: "M-ar interesa un master pe relatii publice la Facultatea de Jurnalism din Bucuresti"
    Raspuns: Masterul cu pregatire la distanta in profilul "Jurnalism" si in profilul "Relatii publice si publicitate". Programul se va desfasura pe parcursul a trei semestre si este deschis tuturor absolventilor invatamantului superior de lunga durata. Taxa de scolarizare este de 400 de euro pe an. Inscrierile au loc intre 16 si 30 septembrie, iar admiterea intre 1 si 10 octombrie.

  • Aveti probleme cu profii?
  • Sau poate sunteti un dascal caruia elevii i-au scos fire albe?
  • Colegul vostru este un geniu, dar este prea modest ca sa iasa in fata?
  • Aveti un tovaras de scoala plin de sotii care merita povestite?
  • Copilul vostru a fost acaparat de televizor si Internet?

    Pentru toate acestea si pentru multe altele pe care le asteptam de la voi, contactati-ne la adresa Piata Presei Libere nr.1, Casa Presei, Corp D, Etaj 8, Sector 1, Bucuresti; tel. 021/224.37.01 sau la adresa de e-mail scoala@jurnalul.ro
  • ×