x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Cea mai simplă metodă ca să rezolvi problema celulitei

Cea mai simplă metodă ca să rezolvi problema celulitei

06 Aug 2017   •   08:02
Cea mai simplă metodă ca să rezolvi problema celulitei
Sursa foto: djiledesign/Getty Images/iStockphoto

Problema majoră a celor mai multe persoane este că, atunci când slăbesc, rămân în continuare cu celulită. Și asta fiindcă acele depozite de grăsime sunt îngrozitor de rezistente. Și în special femeile au această problemă pentru că genetic sunt construite să depună în aceste zone.

Sunt 4 lucruri pe care trebuie să le faceți ca să scăpați de stratul inestetic de grăsime din aceste zone. De fapt, ca să fiu corectă, nu să scăpați de celulită, ci să nu se mai vadă. Nu prea există femeie care să nu aibă celulită. Spun “nu prea” ca să nu exclud vreo extraterestră pe care n-am întâlnit-o eu. :)) Doar că la cele care fac sport nu se vede. Genetic, femeile au mai multă grăsime corporală decât bărbații. 

1. Curățați-vă dieta

Este extrem de important. În primul rând, trebuie să vă organizați felul în care mâncați. În cazul celulitei acest lucru este crucial. Deci trebuie să vă învățați să mâncați dimineața, să luați 3 mese principale și 2 gustări.

S-a terminat cu prăjelile, patiseria, mâncarea fast food, dulciurile cu mult zahăr rafinat, grăsimile de origine animală și alcoolul în exces. 

2. Trebuie să slăbiți și să vă tonifiați

Și asta faceți prin exerciții de tip cardio, gen alergare, urcat scările în ritm alert, sărit coarda etc. Sau, dacă nu vreți să ieșiți din casă, încercați-le pe cele din clipul de mai jos.

exercitii stimulare metabolism - metabolic boost workout

Citeste mai mult pe andreeasava.ro

×
Subiecte în articol: celulita