x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Cercetare științifică pentru înfrumusețare, ”revoluția” Colladerma

Cercetare științifică pentru înfrumusețare, ”revoluția” Colladerma

de Diana Scarlat    |    19 Dec 2016   •   09:31
Cercetare științifică pentru înfrumusețare, ”revoluția” Colladerma

O investiție 100% românească a intrat în competiție cu cele mai mari branduri internaționale care vând produse de înfrumusețare. Cercetarea științifică din România demonstrează că poate fi competitivă pe piața internațională, cu produse de ultimă generație.

 

O nouă gamă de creme pentru îngrijirea corectă și întinerirea tenului a fost lansată sâmbătă, de Centrul de cercetări și biotehnologii avansate Sanimed, de la Călugăreni. Gama Colladerma, produsă 100% natural de cercetătorii români, face concurență unor firme celebre, din întreaga lume, având toate șansele să poată cuceri atât piața internă, cât și pe cea internațională, în cel mai scurt timp. „La baza denumirii stă chiar principalul ingredient activ, colagenul. Toate ingredientele active au fost atent selecționate, iar compoziția celor opt produse din kitul profesional de îngrijire a fost gândită astfel încât să se completeze reciproc”, explică Angela Nicolescu, biochimistul care a conceput fromulele miraculoase ale produselor Colladerma.

 

Educația îngrijirii tenului

Pentru a fi eficient, tratamentul trebuie să fie făcut dimineața și seara, timp de cel puțin 28 de zile, iar efectul ar trebui să fie întinerirea tenului cu echivalentul a 12 ani, conform rezultatelor obținute în laborator. „Ca medic, pot spune din experiența proprie că problema cea mai mare în România este educarea clienților, cu privire la necesitatea îngrijirii tenului. Este un ritual zilnic ce trebuie respectat”, spune medicul Radu Pitulea, unul dintre membrii echipei care a conceput și realizat noul kit de îngrijire. Cele opt produse din gama Colladerma Luxury au fost gândite astfel încât să acționeze împreună, ca un tratament complet, la persoanele cu vârsta peste 35 de ani. În urma aplicării acestui tratament care se poate face acasă, nu va mai fi nevoie de intervenții chirurgicale pentru estomparea ridurilor.

 

Secretele pachetului Colladerma

Kitul urmează strategia anti-aging claim, agreată de comunitatea științifică din domeniile cosmeceuticii și al produselor nutraceutice. Această strategie implică instalarea fermă a efectului de întinerire a pielii, sporirea luminozități tenului, stimularea regenerarii celulare la nivelul dermei si epidermei pielii, inițierea unor efecte curative și antiinflamatorii, emolierea pielii tenului, favorizarea proceselor metabolice la nivelul celulelor vii ale epidermei, întarzierea instalării efectelor îmbătrânirii pielii. Pachetul conține opt produse cosmetice: Apa Micelară, Loțiune Tonică, Biogomaj, Serum pentru ochi, Serum pentru față, Biomască, Cremă de zi și Cremă de noapte. Produsele nu se vând separat, în prima fază după lansarea pachetului, pentru că specialiștii doresc să se înțeleagă foarte bine necesitatea aplicării tratamentului complet. Fiecare produs este parte integrantă a unui tratament de înfrumusețare în opt pași prezentați atât în broșura disponibila în pachet cât și pe site. Începând de anul viitor, cele opt produse vor putea fi cumpărate și separat, însă rămâne recomandarea de a respecta indicațiile privind tratamentul.

 

Magia creației științifice

Specialiștii care au lucrat în echipă, la realizarea kitului Colladerma au explicat că totul a fost calculat milimetric și absolut nimic nu este întâmplător. Gramajele sunt calculate astfel încât să acopere perioada de 28 de zile de tratament, cu aplicarea cremelor dimineața și seara, în proporția recomandată. Dar până și conceptul de marketing a fost conceput astfel încât să exprime perfect ideea inovației și efectului miraculos. Culorile nu sunt alese întâmplător, ci s-au ales acele combinații recognoscibile pentru cei care cunosc simbolistica transmisă încă din antichitate: verde smarald și auriu, culorile prosperității și ale bunăstării. Nu întâmplător, numărul produselor din pachet este opt, adică numărul care simbolizează un ciclu complet, numărul universiului, pentru că tratamentul de 28 de zile reprezintă un ciclu complet de intervenții pentru refacerea tenului și întinerirea cu până la 12 ani. Repetarea tratamentului este recomandată de specialiști, pentru a păstra prospețimea tenului pe o perioadă cât mai îndelungată.

×
Subiecte în articol: Colladerma