Nu vă oferim un plan de la care să nu vă abateți sau un meniu fad pe care veți fi obligat să îl respectați, ci o serie de reguli și sfaturi pentru a obține abdomenul mult visat. Trebuie să știți că în lupta împotriva kilogramelor în plus sunt necesare două arme: disciplină și răbdare. Din păcate, nu există scurtături sau produse miraculoase, ci doar efort constant, dedicare și dorința de a face schimbări definitive. Iată care sunt recomandările specialiștilor de la http://en.biomanantial.com/:
Mâncați sănătos!
Cu siguranță, vă vor lipsi chips-urile, bomboanele, înghețata și toată mâncarea junk pe care o putem găsi pe piață. Aceste alimente sunt însă nocive și trebuie consumate cât mai rar, căci pentru o bună funcționare a organismului este necesară mâncarea bogată în nutrienți.
Caracteristicile dietei:
Cantitatea de calorii este la fel de importantă precum calitatea alimentelor, care determină maniera în care corpul va stoca grăsimile. Se recomandă să alegem mesele simple, proaspete și naturale. Un produs care conține chimicale, conservanți și diverse arome artificiale nu este cea mai bună alegere și ar fi mai bine să lăsați pe raft.
Consumați:
· fructe proaspete
· legume proaspete (nu conservate)
· pește proaspăt
· grâne integrale
· lactate și carne (recomandabil organice)
· oleaginoase și semințe
· alimente bogate în fibre care îmbunătățesc digestia și încetinesc procesul de absorbție a zahărului
Stabiliți-vă un program!
Mai multe studii au demonstrat că un program regulat al meselor (trei mese principale și două gustări) ne ajută să pierdem în greutate, previne îmbătrânirea și reduce inflamația. Motivul este că atunci când corpul nu este privat de nutrienți și nu simte foamea, inconștient reducem dimensiunea porțiilor. De asemenea, vă activați metabolismul și accelerați procesul de ardere a grăsimilor.
Suplimente pentru slăbit:
Probabil că nu există niciun produs miraculos, cel puțin nu a fost descoperit, totuși există câteva plante medicinale cu adevărat eficiente: ceaiul verde, scorțișoara și schinduful.
Acești aliați din natură au impact asupra controlului apetitului, ajutându-ne să consumăm o cantitate mai mică de hrană și să fim mai selectivi cu alimentele pe care le introducem în meniu.
Nu consumați:
Atunci când ne dorim să slăbim, trebuie să consumăm mai puține calorii. Acesta este motivul pentru care anumite alimente apar mai des în dietă decât altele: au o valoare energetică mai mică. Totuși, trebuie să aveți în vedere faptul că anumite produse sau ingrediente vă periclitează demersul. Citiți etichetele și evitați întotdeauna:
· uleiurile hidrogenate
· zahărul
· îndulcitorii artificiali
· siropul de porumb bogat în fructoză
· produsele făinoase rafinate
· junk-food/ fast-food
· măncărurile procesate
Faceți mișcare!
Pentru a arde mai multe calorii, trebuie să faceți mișcare fizica în mod constant. Prin urmare, de 4-5 ori pe săptămână se recomandă 30-45 de minute de exerciții aerobice. În afară de aerobic, puteți face antrenamente cu greutăți pentru a vă întări musculatura, ridicând astfel rata metabolismului bazal.
Citește pe Antena3.ro