x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Diete sănătoase. Un nou model de regim alimentar - cheia slăbirii eficiente

Diete sănătoase. Un nou model de regim alimentar - cheia slăbirii eficiente

04 Iun 2016   •   10:02
Diete sănătoase. Un nou model de regim alimentar - cheia slăbirii eficiente

Auzi zilnic despre noi diete sanatoase, ce-ți promit că vei ajunge la greutatea dorită. Însă stilul și obiceiurile alimentare pe care le ai pot fi schimbate și îți pot oferi un succes garantat pe termen lung.

In Dietary Guidelines for Americans (ghidul de orientari dietetice stabilit de guvernul SUA) pentru anii 2015-2020, se impun mai degraba urmarea unor modele de regim alimentar in defavoarea curelor de slabire.

Specialistii sugereaza sa abandonezi dietele ce glorifica eliminarea completa a unor alimente si deci a unor nutrienti. Este vorba despre inamicii recunoscuti ai siluetei – grasimi, zaharuri, chiar unt, oua si fibre. Dar ca sa scapi de kilogramele in plus, atentia trebuie indreptata catre obiceiurile alimentare, suma totala a ce anume, cat de mult si cat de des mananci.

Citește și Sucul de castravete, băutura-medicament care curăță rinichii și întregul organism

Este o mutare de la dietele clasificate ca fiind eficiente sau cele care sunt pur si simplu „la moda” catre un stil de viata sanatos.

In primul rand,................

Află mai mult despre cum poți slăbi cu ajutorul unei diete sanatoase

 

Te-ar mai putea interesa si:

10 lucruri pe care mama ta nu ți le-a spus. Atenție, îți vor da lacrimile!

×