x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Frumusețe de pe vremea bunicii. Mierea de albine, ingredientul minune pentru frumusețe

Frumusețe de pe vremea bunicii. Mierea de albine, ingredientul minune pentru frumusețe

25 Oct 2016   •   09:51
Frumusețe de pe vremea bunicii. Mierea de albine, ingredientul minune pentru frumusețe

Încă din cele mai vechi timpuri, mierea de albine este folosită în tratamentele de înfrumuseţare. Datorită conţinutului bogat de vitamine (B1, B2, B5, B3, A, C, D şi K), acizi organici, săruri minerale, potasiu, magneziu, fosfor, calciu şi sodiu, mierea are proprietăţi calmante, cicatrizante, hrănitoare, tonifiante, antioxidante şi de regenerare. Mai mult, mierea are o mare putere de hidratare şi hrănire, deoarece zahărul pe care îl conţine reţine apa.


Cu alte cuvinte, datorită mierii, tenul tău devine mai elastic, mai ferm şi mai luminos, iar ridurile se atenuează. Tot cu ajutorul ei îţi poţi ajuta părul degradat să-şi revină, iar pielea corpului să devină mai hidratată. Aşa că, nu mai sta pe gânduri şi include-o în ritualul tău zilnic de îngrijire.

Mască hrănitoare pentru ten uscat

Mierea hidratează în profunzime, având acțiunea unui balsam în cazul tenului uscat. Bate ușor un ou, apoi adaugă o linguriță și jumătate de miere și amestecă până ce ingredientele se combină foarte bine. Aplică masca în strat uniform pe tenul demachiat și întinde și sub bărbie, spre gât. După 20 de minute, clătește bine cu apă călduță.

Scrub pentru strălucire

...............

Află mai multe retete AICI

×