x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Dieta cu aer: Noua metodă pentru reducerea kilogramelor în plus. Ce spun specialiștii

Dieta cu aer: Noua metodă pentru reducerea kilogramelor în plus. Ce spun specialiștii

de Redacția Jurnalul    |    14 Ian 2024   •   19:40
Dieta cu aer: Noua metodă pentru reducerea kilogramelor în plus. Ce spun specialiștii
Sursa foto: Hepta

O nouă metodă de slăbit începe să fie apreciată de cei care vor să-și reducă greutatea corporală.

Dieta cu aer. Ce este și de ce o recomandă specialiștii pentru slăbit

Dieta cu aer devine tot mai populară printre persoanele care caută soluții noi și naturale. Aceasta se bazează pe tehnici de respirație și exerciții fizice. 

Potrivit specialiștilor, respirația corectă joacă un rol esențial în procesul de slăbire, ajutând la relaxarea corpului și la oxigenarea corespunzătoare. Este important să fie asociată și cu o alimentație potrivită, plus exerciții fizice. 

„Ajută respirația la slăbit, însă trebuie să facem exerciții și, cu siguranță, dacă avem o dietă, un plan alimentar foarte bun, vom ajunge la rezultatul dorit", spune Alexander Florescu, antrenor fitness, potrivit observatornews.ro

România nu are un plan național împotriva obzității deși 20% din populație suferă de aveastă afecțiune. 

Medicii nutriționiști susțin că respirația corectă este cheia în procesul de slăbire, iar abordarea acestei diete cu aer poate contribui la creșterea ratei metabolice bazale.

Cu toate acestea, oricine decide să adopte această metodă de slăbire este sfătuit să ceară părerea unui medic nutriționist pentru a se asigura că respectă principiile unei alimentații sănătoase și echilibrate.

De asemenea, ceaiurile sunt rezomandate în curele de slăbire. Printre acestea se află ceaiul verde datorită proprietăților sale antioxidante, anticancerigene și care susține sănătatea inimii. De asemenea, reglează hormonii responsabili pentru senzația de foame. 

Un al ceai este cel de păpădie, bogat în flavonoizi, polifenoli și potasiu, potrivit împotriva balonării și crampelor abdominale și contribuie și la eliminarea excesului de apă din organism, având un rol important în reglarea metabolismului.

Ceaiul de ghimbir combate durerile de stomac și stările de greață, scade apetitul, accelerează metabolismul și poate contribui la combaterea celulitei, potrivit spynews.ro.

×
Subiecte în articol: dieta aer