x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Planta care dizolvă pietrele la rinichi și curăță organismul de metale grele. Lidia Fecioru: "O bem cu apă sau ne facem ceai"

Planta care dizolvă pietrele la rinichi și curăță organismul de metale grele. Lidia Fecioru: "O bem cu apă sau ne facem ceai"

de Redacția Jurnalul    |    05 Noi 2023   •   20:00
Planta care dizolvă pietrele la rinichi și curăță organismul de metale grele. Lidia Fecioru: "O bem cu apă sau ne facem ceai"

Bioenergoterapeuta Lidia Fecioru spune că o plată, care se găsește de altfel pe marginea drumului, ajută la eliminarea pietrelor la rinichi și curăță organismul de metale grele.

Ea explică astfel cum poate fi preparat brusturele pentru a ne menține sănătatea aparatului urinar și a scăpa de pietrele la rinichi.

"Cum merge Calgonul prin mașina de spălat, așa merge ceaiul de rădăcină de brustre

Şi nu numai ceai. Noi îl putem face pulbere și să îl bem cu apă, îl putem face ceai, îl putem mesteca dacă este verde, proaspăt cules.

Dacă este uscat, îl dăm prin râșniță, îl face praf, luăm câte o jumătate de linguriță în ceai, de trei ori pe zi.

Îl bem cu apă sau ne facem ceai și bem câte trei căni pe zi, o perioadă de timp.

Mai sunt bune și alte plante pentru pietrele de la rinichi, numai că nu le sfărâmă. În schimb, brusturele le și sfărâmă. Rădăcina de brusture este foarte bună pentru tot corpul,  scoate toate metalele grele din organism", a explicat aceasta în emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3CNN

×