x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Secretul sănătății Irinei Loghin. Ritualul pe care îl practică în fiecare dimineață

Secretul sănătății Irinei Loghin. Ritualul pe care îl practică în fiecare dimineață

de Redacția Jurnalul    |    25 Iul 2024   •   20:00
Secretul sănătății Irinei Loghin. Ritualul pe care îl practică în fiecare dimineață
Sursa foto: facebook

Interpreta de muzică populară Irina Loghin are multă grijă de sănătatea ei. Aceasta a dezvăluit un ritual pe care îl practică dimineața. Este gratuit și poate fi făcut de oricine.

Artista se conectează cu natura de fiecare dată când are ocazia. Iese din casă dimineața devreme, se descalță și merge cu picioarele goale prin iarbă. 

Acest remediu are multe beneficii pentru oameni și ajută la sistemul nervos. Ea spune că acest obicei îl face de când era copil și efectele pe care le are roua de dimineață asupra organismului sunt uimitoare. 

”Ce-i mai frumos decât să mergi cu picioarele goale pe rouă?! Acasă dădeam drumul la oi, la vite, și plecam pe poiană, aveam poiana Buzești se chema, și eu două ore mă plimbam prin acea iarbă, rouă. Deci de copil simțeam că îmi face bine acest mers pe iarbă și, bine, aici avem și floricele, avem trandafirași, dar, iată, să prindem roua asta a dimineții, care este foarte sănătoasă pentru sistemul nervos, pentru tot”, a spus Irina Loghin.

Un alt remediu natural pentru sănătate este ceaiul de lavană. Irina Loghin spune că pregătește câteva flori într-un tifon și îl pune lângă pernă, în dormitor. Lavanda o ajută să aibă un somn liniștit.

”Este cel mai bun ceai posibil pentru astenie, pentru liniște, ceaiul de lavandă seara este extraordinar. Îmi fac o perniță într-un tifon, o pânză mao rară, ca să poată ieși mirosul și o pun lângă perna mea, unde dorm. Nu vă spun ce repede mă adoarme și ce adânc dorm de la acel miros”, a precizat artista, potrivit spynews.ro.

×
Subiecte în articol: irina loghin sanatate