x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Top 5 DIETE de vară cu care SLĂBEȘTI UȘOR și sănătos

Top 5 DIETE de vară cu care SLĂBEȘTI UȘOR și sănătos

14 Iun 2017   •   05:39
Top 5 DIETE de vară cu care SLĂBEȘTI UȘOR și sănătos

Vara, o dată intrată în drepturi - și cât de bine a făcut-o! - ne e de folos și acelora dintre noi care vrem să dăm ușor și repede câteva kilograme jos. Câte unul pe zi, dacă se poate! Și se poate, dar acest gen de regimuri de slăbit, fiind restrictive, se vor ține numai pe durata a 3-4 zile, maxim o săptămână, ca să nu demineralizăm organismul și să cădem, cum zice românul, din lac în puț! Iată mai jos câteva diete rapide, care te pot ajuta să dai jos câteva kilograme și să încapi în rochițe ori să arăți excelent în costumul de baie.

1. Dieta de 3 zile cu fructe

În această perioadă fructele se găsesc din abundenţă şi, în afara faptului că o dietă cu fructe te ajută să slăbeşti, îţi şi revitalizează organismul care pe perioada iernii a avut parte de o alimentaţie greoaie. În cazul în care te-ai decis să începi o dietă cu fructe, poţi alege varianta de 3 zile, în care trebuie să consumi doar acelaşi sortiment de fructe, fără alt aliment, şi să renunţi la consumul de cafea, cola sau băuturi acidulate. În aceste 3 zile vor fi eliminate toate toxinele din organism. Cele mai recomandate fructe pentru o astfel de dietă sunt cele de sezon: căpșune, cireșe, vișine, fructe de pădure, pepene roșu, mere verzi (acrișoare), dar și struguri sau banane, portocale sau grepfrut.

Citește și Dietele bunicii. Află cum poți să slăbești cu miere și scorțișoară

2. Dieta de 7 zile cu fructe

Dacă dieta cu fructe de 3 zile ţi se pare greu de ţinut, fiindcă nu ai voie să mănânci decât fructe, atunci poţi opta pentru dieta cu fructe de o săptămână, în care ai voie să consumi şi alte alimente. În această perioadă ai posibilitatea să slăbești 5-7 kilograme, ceea ce nu ar fi rău deloc! În cadrul acestei diete poţi consuma mai multe sortimente de fructe (în special dintre acelea citate mai sus), precum și alte alimente, conform algoritmului de mai jos:
........................

Citește mai departe pe ANTENA SATELOR




 

×