x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Medicul de familie (P) Medic de familie

(P) Medic de familie

10 Sep 2013   •   00:01
(P) Medic de familie

Clinicile Anima au rezervat un loc aparte medicinei de familie şi s-au impus în rândul pacienților care doresc o legatură directă şi personală cu o echipa întreagă de specialişti dirijată de un medic de familie. Medicul de familie coordonează îngrijirile medicale de care are nevoie pacientul, având la dispoziție servicii de laborator, investigații funcționale, consultații de specialitate în baza trimiterilor CAS pe care le poate oferi pacienților.

Pacientul Anima devine parte a unui sistem complex de îngrijiri medicale, astfel încât să scadă situațiile în care este necesară spitalizarea, cu maximum de eficiență şi confort pentru pacient. Pacientul este văzut de o echipă complexă de specialişti şi evaluat, iar rezultatul acestei evaluări este integrat şi gestionat de către medicul de familie. De asemenea, toți pacienții primesc un carnet de sănătate în care este notat rezultatul fiecărei întâlniri cu un specialist şi care constituie un plan de prevenție personalizat.

Pacientul este invitat periodic pentru examenul de bilanț, o evaluare cât mai completă a stării de sănătate cu rol preventiv extrem de important, iar medicul de familie are rolul de a integra aceste informații medicale şi de a îndruma pacientul în demersurile lui către starea deplină de sănătate fizică şi psihică. Pacientul are la dispozi
ție un call-center pentru programări, primeşte sms de confirmare a acestei programări cu 24/48 h înainte şi i se întocmeşte la prezentare o fişă medicală electronică, uşor de urmărit de către oricare din specialiştii noştri.

Înscrierea la medicul de familie Anima se face extrem de simplu, doar cu buletinul şi dovada de asigurat (adeverința de salariat / talon de pensie / adeverința de student, etc.), iar avantajele înscrierii la un medic de familie Anima sunt:
    • Consultaţii gratuite de medicină de familie
    • Consultaţii gratuite de specialitate (alergologie, dermatologie, gastroenterologie, ginecologie, endocrinologie, ORL, reumatologie, medicină internă, cardiologie)
    • Reţete compensate / gratuite
    • Peste 90 de parametri - analize gratuite de laborator decontate de CAS
    • Investigații paraclinice, ecografie, mamografie, radiografie, DEXA osteodensitometrie
    • Monitorizarea stării tale de sănătate şi a membrilor familiei
    • Vaccinări /examinări pediatrice
Dr Cristina Stefanescu
Medic Specialist Medicină de Familie, Clinicile Anima


×