x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea copilului Alicia Silverstone, o mamă tradiţionalistă - îşi hrăneşte copilul cu mâncare mestecată de ea

Alicia Silverstone, o mamă tradiţionalistă - îşi hrăneşte copilul cu mâncare mestecată de ea

27 Mar 2012   •   17:38
Alicia Silverstone, o mamă tradiţionalistă - îşi hrăneşte copilul cu mâncare mestecată de ea

"Breakfast with baby bear" (Mic dejun cu ursuletul), asa si-a intitlulat postul de pe blog Alicia Silverstone, un articol in care posteaza imagini cu modul in care isi hraneste bebelusul in varsta de 11 luni, Bear Blu, cu mancare mestecata, direct din gura ei.
Alicia a si comentat imaginile: "L-am hranit pe Bear cu turtite de orez si cu legume din sume...din gura mea in a lui. E lucrul pe care il iubeste cel mai mult...si eu la fel. Se taraste literalmente prin camera ca sa imi atace gura daca mananc".

Clipul a starnit numeroase comentarii si reactii, majoritatea fiind negative.
Un medic a explicat, pentru Fox News, ca nu pare a fi un procedeu normal, pentru ca virusii si bacteriile pot fi transmite de la mama la copil si, in plus, spune el "exista si un factor de scarba asociat gestului".
Un terapeut de familie american se intreaba daca e un lucru normal din punct de vedere psihologic, editorii unui site pentru parinti sustin ca videoclipul arata de parca Alicia si-ar saruta fiul, iar un nutritionist reuseste sa dea cel mai bun sfat actritei: "Un robot de bucatarie si o lingura e tot ce le trebuie!".

Nonconformista, vegetariana si militanta pentru drepturile animalelor, Alicia Silverstone nu se va impiedica de comentariile celor invatati sa traiasca statistic si dupa sabloane, continuand sa-si hraneasca bebelusul asa cum simte, si cum o faceau si stramosii nostri, ca orice alt mamifer de pe aceasta planeta.

Alicia Silverstone este casatorita cu muzicianul si antrenorul de baseball Christopher Jarecki si s-au casatorit dupa 8 ani de relatie, in 2005. Fiul lor, Bear Blu, s-a nascut pe 5 mai 2011 si este primul copil al cuplului.

×
Subiecte în articol: alicia silverstone bear blu