x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea copilului Conferința Națională de Analiză Aplicată a Comportamentului. Ediția II, 11 – 12 mai 2013

Conferința Națională de Analiză Aplicată a Comportamentului. Ediția II, 11 – 12 mai 2013

06 Mai 2013   •   13:54
 Conferința Națională de Analiză Aplicată a Comportamentului. Ediția II, 11 – 12 mai 2013

Asociația de Terapie Comportamentală Aplicată (ATCA) www.asociatiatca.ro si Asociaţia Help Mălin www.helpautism.ro anunță organizarea celei de-a doua ediții a “Conferinței Naționale de Analiză Aplicată a Comportamentului”- în perioada 11 – 12 mai 2013, la Crystal Palace Ballrooms, București, in parteneriat cu Asociația de Psihoterapii Cognitive și Comportamentale din România (APCCR) http://www.psihoterapiecbt.ro/ si Asociatia Romana de Psihiatrie a copilului si Adolescentului si Profesii Asociate (ARPCAPA) http://arpcapa.ro/
Numărul mare de participanți ai primei ediții, precum și solicitările din ce in ce mai mari de formare în bazele Analizei Aplicate a Comportamentului-ABA, ne-au determinat în a organiza cea de-a doua ediție a conferinței. La această ediție sunt invitați lectori internaționali, alături de cei mai renumiți lectori români care excelează în Analiza aplicată a comportamentului, acreditați BCBA (Board Certified Behavior Analysts) http://conferinta-aba.ro/?page_id=12. Ei vor aborda subiecte de interes major în domeniu și vor fi prezenți, de asemenea, pentru a răspunde oricăror întrebări venite din partea participantilor.
Vor fi prezenti, in calitate de invitati speciali: Doamna Prof. Dr. Iuliana Dobrescu (Doctor în Medicină, Medic Primar Neuropsihiatrie Infantilă, Clinica de Psihiatria Copilului și Adolescentului, Sp. Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Al. Obregia”, Profesor Universitar Catedra de Psihiatria Copilului și Adolescentului UMF Carol Davila, București, presedinte onorific http://arpcapa.ro/ro/membri/ si Prof. Daniel David, profesor “Aaron T. Beck” de psihologie clinică şi psihoterapie (ştiinţe cognitive clinice) la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, directorul fondator al Departamentului de Psihologie Clinică şi Psihoterapie din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai.
In calitate de lectori, invitatii speciali ne vor putea trasmite detalii relevante in priviinta decontararii, cat de curand, a terapiilor cognitiv comportamentale in cazul copiilor diagnosticati cu TSA.
Conferința va fi acreditată de Colegiul Psihologilor din România, psihologii cu drept de liberă practică beneficiind de credite.
Participarea va fi gratuită în limita a 360 locuri pentru părinții copiilor cu TSA, studenți, precum si pentru cadrele didactice înscrise in Programul TiA – Fii Tânăr in Acțiune! Și tu poți ajuta la Diagnosticare și Intervenție Precoce in Autism, program derulat prin finatare a Comisiei Europene, Actiunea 1.2. Initiativa a tinerilor.
Detalii despre conferință, cât și despre înscrieri pot fi găsite accesând site-ul www.conferinta-aba.ro.
Ne vor fi Parteneri: Asociația pentru intervenție terapeutică în autism (AITA), Asociația New Odissey, Asociația Puzzle România.

Asociatia Help Malin
Membra FEDRA (Federatia pentru drepturile si resursele persoanelor cu autism),
Membra a Coalitiei O singura voce pentru dizabilitate

Presedinte – Daniela Bololoi
tel .0727.228.551
daniela.bololoi@helpautism.ro

Manager de Programe - Mariana Hanganu,
tel. 0720.228.551
mariana.hanganu@helpautism.ro,

×
Subiecte în articol: autism