Mai ai timp să faci plăcinte şi prăjituri de casă? Printre orele de la birou şi cele acordate comunicării cu copilul tău, îţi mai rămâne o clipă doar, pentru cumpărături la supermarket. Dar cum alegi dulciuri mai puţin nocive pentru tine şi familia ta?
Teoretic, dacă eşti înarmată cu lista ingredientelor periculoase, poţi depista pe rafturi dulciuri inofensive. Dar medicul nutriţionist Adriana Dima spune că: “Zahărul nu este o substanţă absolut necesară organismului, de aceea e mai bine să fie consumat cât mai rar.” Cu alte cuvinte, atât de rar, încât în ocaziile acelea ai putea să-ţi găseşti timp să prepari ceva. “În plus, dulciurile din magazin au amelioratori şi conservanţi care solicită funcţiile ficatului şi rinichilor.”
Citeste si ce dulciuri sa tai de pe lista copiilor
Citeste si
10 trucuri legate de dietă care chiar funcţionează
Cum poţi să eviţi creşterea în greutate dacă urmezi dieta yo yo
Secretele dietei Raw Vegan
Cum sa slabesti cu Dieta Dukan