x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea copilului Spatiu de joaca pentru copiii aflati in tratament la Spitalul de copii Victor Gomoiu

Spatiu de joaca pentru copiii aflati in tratament la Spitalul de copii Victor Gomoiu

de Cosmina Stoicescu    |    11 Iun 2012   •   14:03
Spatiu de joaca pentru copiii aflati in tratament la Spitalul de copii Victor Gomoiu

Copiii care vor avea nevoie de asistenta medicala la Spitalul pentru copii Victor Gomoiu au de acum un loc de joaca care sa-i ajute sa uite de tratamentele si terapiile dureroase.

De 1 iunie, Fundatia CliniClowns Romania a organizat in incinta Spitalului pentru copii Victor Gomoiu din capitala un loc de joaca. Cei 15 voluntari au sapat, au smuls buruienile, au fixat borduri, au plantat gazon si gard viu, au varuit copaci, au instalat mobilier de joaca si i-au antrenat pe cei mici in jocuri distractive, reusind sa le aduca zambetele si bucuria.

Inaugurarea parcului s-a facut in cadrul serbarii de 1 iunie in compania primarului Sorin Oprescu. 'Si momentele acestea sunt placute. E de ziua lor. E pentru ei. Eu le multumesc oamenilor care au fost si sunt aproape de astfel de evenimente. E important, macar pentru cateva clipe, ca impreuna cu apartinatorii lor, cu parintii lor sa simta ca au o zi numai a lor de 1 iunie', a declarat Oprescu.

×