x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Britney, mai operată decât Michael Jackson

Britney, mai operată decât Michael Jackson

de Magda Marincovici    |    14 Iun 2009   •   00:00
Britney, mai operată decât Michael Jackson

Britney Spears vrea să arate bine. Şi pentru asta a intrat în reparaţii capitale. Mai precis, chirurgi esteticieni celebri au fost angajaţi cu scopul de a remodela trupul vedetei în aşa fel încât să răspundă exigenţelor de frumuseţe hollywoodiene.

După ce a spus despre ea că nimeni nu o mai recunoaşte dacă nu este machiată şi că arată ca un porc, chiar că trebuia să ia măsuri urgente. Personajul este Britney Spears. Nu numai că Brit s-a pus pe treabă, dar trebuie să-i apreciem obiectivitatea cu care se judecă, chiar dacă nu o avantajează deloc.

Potrivit revistei People Us, cântăreaţa Britney Spears ar fi cheltuit peste 350.000 de dolari pentru a arăta ca o vedetă de la Hollywood. După un şir de injecţii cu toxină botulinică pentru conturarea buzelor, interpreta melodiei intitulate "Toxic" s-a gândit că i-ar trebui şi un bust mai proeminent. Britney Spears a experimentat şi liposucţia pentru a subţia depozitele de grăsime din zonele cele mai "vizibile".
Persoane de încredere din anturajul cântăreţei au oferit revistei People US dovezi potrivit cărora acestea nu sunt singurele operaţii la care s-a supus cântăreaţa. Mai mult, unul dintre prietenii cântăreţei a declarat pentru aceeaşi publicaţie că Britney a consultat deja cel puţin trei chirurgi renumiţi pentru implant mamar, injecţii cu botox şi liposucţie în zona bărbiei. Britney pare decisă să facă şi rinoplastie, urmând exemplul lui Michael Jackson, care şi-a remodelat radical nasul. Tocmai abuzul de asemenea intervenţii i-a îndemnat pe ziarişti să se întrebe dacă Brit nu cumva şi-a propus să-l întreacă pe Michael Jackson la numărul de intervenţii chirurgicale estetice. 

Nu se ştie ce anume a mânat-o pe Britney în lupta cu propria ei înfăţişare, dar popstarul se află într-un moment bun al vieţii. Dovadă surâsul ei când se află în compania lui Jason Trawick, nimeni altul decât impresarul ei. De fapt, ei au mai fost foarte apropiaţi în vara lui 2008, în vacanţa petrecută în Costa Rica.

×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă britney