x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei CARTE:"Cum am dat jos 30 de kilograme şi nu le-am mai pus înapoi"

CARTE:"Cum am dat jos 30 de kilograme şi nu le-am mai pus înapoi"

15 Ian 2009   •   00:00
CARTE:"Cum am dat jos 30 de kilograme şi nu le-am mai pus înapoi"

De azi, revista Felicia şi prezentatoarea tv Carmen Brumă vă oferă o lectură incitantă: cartea SLIM – "Cum am dat jos 30 de kilograme şi nu le-am mai pus înapoi", care conţine soluţii de succes atât pentru slăbit, cât şi pentru menţinerea greutăţii prin exerciţii fizice ilustrate şi un regim de viaţă sănătos.



SLIM nu este doar un program de nutriţie şi fitness care funcţionează punctual, ci un întreg concept de viaţă. Cartea te cucereşte prin limbajul accesibil şi atrăgător, francheţea caldă a destăinuirilor şi simplitatea deşteaptă a îndemnurilor, dar şi prin complexitatea informaţiilor oferite şi a studiilor de caz. Carmen ne învaţă că viaţa sănătoasă înseamnă disciplină, responsabilitate, bun-simţ şi puţin sport.  

Ea se adresează tuturor persoanelor care doresc să îşi îmbunătăţească starea de sănătate şi stilul de viaţă. Cartea are zece capitole care oferă sfaturi şi informaţii privind curele drastice de slăbire (obezitatea, dereglarea metabolismului, anemia, lipsa de energie), cum trebuie consumate fructele şi legumele pentru întărirea organismului, efectele zahărului, o sută de sfaturi utile pentru o siluetă sănătoasă, 50 de exerciţii fizice, conţinutul celor mai consumate 200 de alimente, ce trebuie să iei în calcul pentru a alege un bun instructor şi un mic îndreptar de comportament pentru cei care vor să slăbească.

"Unii oameni cred că pentru a mânca bine ai nevoie doar de bani şi de stomac. Ei bine, se înşală. Ai nevoie şi de cap!", povesteşte Carmen. De fapt, în carte, autoarea ne dezvăluie cum a ajuns la greutatea de 86 de kilograme şi prin câte a trecut pentru a-şi recăpăta forma fizică exemplară de acum. "A fost o experienţă dură, din care am învăţat multe. Numai cei care au trecut prin asta ştiu cât de greu este să te lupţi în fiecare clipă cu propriul organism, cu foamea, pofta, lenea, cum dispoziţia ta depinde de acul unui cântar, cum trebuie să câştigi bătălia în fiecare săptămână a vieţii tale, cât de scump se plătesc sărbătorile sau vacanţele. Am învăţat ce înseamnă disciplina, că inclusiv gusturile se educă, că foamea nu se confundă cu pofta, iar pofta se mai pune şi în cui dacă vrei să arăţi bine şi să fii sănătos."

  • Pachetul revista + cartea SLIM este 8 lei şi se distribuie împreună cu ediţia de azi (numărul 130) a revistei Felicia

×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă