x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Fizica si extractele din plante

Fizica si extractele din plante

11 Ian 2005   •   00:00

Sotii Neacsu, trecuti bine de 70 de ani, se chinuiau cu intepenelile lor, era greu sa se si scoale din pat, pusesera la punct o adevarata tehnologie de a se ridica mai intai prin lucrarea bratelor, fiindca incheieturile picioarelor se betegisera de tot. Ca sa nu mai punem la socoteala si uratele varice ale pensionarei, care ii umflasera picioarele si le incolacisera serpi vineti pe carnea rau irigata cu sange.

FLORIN CONDURATEANU - Pulsul medicinei

Dar sotii Neacsu au aflat de inventia unui fizician, Ancu Dinca, cel care amestecase extracte din peste 20 de plante inr-o pulbere in stare sa neutralizeze campurile electromagnetice nefaste radiate de televizor, telefonul mobil, computer, cuptorul cu microunde si de alte aparate ce ne-au cotropit viata.

Dar nu numai atat stiu aceste concentrate de plante, ele reusesc sa si incarce cu energie organismul omului, sa-l reechilbreze energetic.

Nu era brevetul profesorului Ancu Dinu o scamatorie, luase premiul de argint la Salonul International al Inventiilor de la Bruxelles, iar acum a luat si medalia de aur tot la prestigioasa expozitie.

Dupa ce si-au lipit pe anumite zone ale corpului acele mici patratele din plastic, de fapt ambalajul pentru amestecul de extracte din plante, sotii Neacsu nu numai ca au scapat de durerea si blocajul din articulatii, dar au reusit sa alerge pe stadion ture multe de pista, performanta lor nu mai inseamna doar deplasarea pana la baie, ci niscaiva kilometri alergati pe stadion.

×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă