x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei GALA SĂNĂTATEATV/2008, un an de reuşite!

GALA SĂNĂTATEATV/2008, un an de reuşite!

29 Noi 2008   •   00:00

În primul an de la lansare, SănătateaTV a devenit cea mai importantă sursă de informare online în domeniul sănătăţii.

Pentru a sărbători acest lucru şi, în acelaşi timp, pentru a premia implicarea în promovarea unei vieţi sănătoase, SănătateaTV, în parteneriat cu Puls Media Netwok, organizează Gala SănătateaTV, cel mai important eveniment medical al acestui an pe data de 4 decembrie. Se vor oferi premii medicilor cu realizări deosebite, companiilor implicate în domeniul sănătăţii, asociaţiilor de pacienţi, societăţilor medicale, jurnaliştilor din sfera sănătăţii dar şi oamenilor de afaceri care au investit în domeniul medical. Câştigătorii vor fi desemnaţi de un juriu format din personalităţi ale lumii medicale, sociale şi economice din România. Evenimentul se va desfăşura pe 4 noiembrie, orele 19:30, la Hotel Novotel. Printre sponsorii Galei SănătateaTV, ediţia 2008, se numără compania A&D Pharma, departamentul MagnaPharm, divizia AmGen, Ostrovit SA şi Biofarm.

www.sănătateatv.ro este o televiziune medicală online care are ca principal scop informarea publicului cu privire la importanţa unei vieţi sănătoase şi a prevenţiei. Vizitatorii au ocazia de a urmări emisiuni medicale realizate împreună cu medici şi personalităţi din domeniul sanitar.

Printre medicii care au găzduit emisiuni se numără prof. dr. Ionel C. Sinescu (Şef Clinica de Chirurgie Urologică şi Transplant Renal, Spitalul Clinic Fundeni), prof. dr. Bogdan Marinescu (medic primar obstetrică – ginecologie, director Spitalul “Panait Sârbu”, Bucureşti, prof. dr. Eduard Apetrei (şeful Secţiei de Cardiologie a Institutului C. C. Iliescu), Ştefan Manea (managerul companiei Hofigal) sau conf. dr. Monica Pop (medic primar oftalmologie,
director Spitalul de Urgenţe Oftalmologice, Bucureşti).

×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă