x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

03 Apr 2006   •   00:00
BOLI CORONARIENE. In Romania, bolile coronariene sunt pe primul loc in ceea ce priveste mortalitatea - 63% din mortalitatea generala. Anual se inregistreaza 200.000-300.000 de infarcte de miocard si angina instabila, iar varsta la care aceste afectiuni apar este in scadere - 45-50 de ani, precizeaza prof. dr. Eduard Apetrei.

SEXUALITATE. Noua femei din zece cred ca aventurile de o noapte sunt imorale, arata un studiu al Socie-tatii Britanice de Psihologie. Echipa de psihologi a precizat ca, desi majoritatea participantelor la studiu au considerat aventurile de o zi ca fiind imorale, femeile nu le condamna pe cele care au avut parte de asemenea aventuri.

CANCER. Noile terapii ar putea transforma cancerul intr-o boala cronica, arata un studiu la care au participat medici din Marea Britanie, Franta, Spania, Italia si Germania. Potrivit acestora, folosirea terapiei antiangiogenezice transforma cancerul intr-o boala tratabila, cu care oamenii pot trai. Terapia antiangiogenezica este o forma noua de tratament ce actioneaza prin oprirea alimentarii tumorilor canceroase cu sange.

×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă