x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Omul care ia boala cu mana

Omul care ia boala cu mana

21 Iun 2004   •   00:00

Mii de pacienti din toata tara si din strainatate au beneficiat de metoda bioenergoterapetului Tiberiu Molnar. Multi dintre ei au venit cu boli grele in fata carora medicii au depus armele.

MAGDA MARINCOVICI

Razvan Nica avea 11 ani cand medicii i-au pus diagnosticul de cancer osos cu metastaze. La copil este cea mai groaznica forma de cancer, deoarece se extinde foarte rapid. Medicii au batut in retragere in fata cumplitei evolutii a bolii. Insa parintii lui Razvan s-au agatat de speranta ca medicii francezi le vor scapa copilul de la moarte. Din pacate, si acestia s-au aratat extrem de retinuti. Tatal lui Razvan a auzit de Tiberiu Molnar si l-a invitat de cateva ori la Paris. In paralel, cu tratamentul medicilor francezi, Razvan a urmat si metoda lui Molnar. Anul aceasta Razvan a implinit 14 ani si potrivit lui Tiberiu Molnar " copilul a trecut de orice pericol, tumorile fiind in curs de retragere, inclusiv medicii francezi fiind uimiti de regresul bolii". Cand vorbesti cu Iulia Stamate (41 de ani) te impresioneaza optimismul. N-ai crede ca in urma cu doar doua luni, avea o rana pe col. Medicii au indicat scurt: cauterizare. Dar Iulia Stamate a tinut-o drept spre cabinetul lui Molnar. A facut cate sapte sedinte in patru serii. Rana a disparut, colesterolul a scazut, iar Iulia Stamate si-a recapatat pofta de viata.
La cabinetul lui Molnar au venit si Benone Sinulescu, Gil Dobrica, Roxana Ciuhulescu...

PACIENTI. Tiberiu Molnar a reusit sa redea sanatatea a mii de persoane cu probleme digestive, reumatismale, respiratorii, ginecologice, endocrinologice. Cazurile cele mai frecvente sunt de cancer, tumori, epilepsie, diabet, tensiune. Majoritatea pacientilor sai sunt femei. Se pare ca ele colaboreaza mai bine si sunt mai constiente de importanta sanatatii. Cele mai multe paciente sufera de depresie, insomnie, cancere genitale. Copiii raspund cel mai bine metodei lui Molnar, "deoarece micutii sunt in mai mica masura alterati de energie negativa". Aproximativ 80% dintre pacientii sai si-au ameliorat starea de sanatate. "Am fost contactat si de persoane seropozitive, acestora reusind sa le intaresc imunitatea, dar verdictul de "purtator HIV" nu l-am putut modifica".

ENERGIE. Fiecare fiinta vie poseda un camp energetic. Pentru bioenergoterapeutul Tiberiu Molnar boala apare acolo unde exista o decompensare energetica. In cazul unei gandiri sau stari psihice negative, acest camp energetic poate fi afectat si prin el organismul. Misiunea bioenergoterapetului este de a actiona prin diferite pase de echilibrare energetica, contribuind astfel la corectarea campului energetic.

Pornind de la aceste principii, Tiberiu Molnar a "elaborat" propria lui metoda, care vizeaza micsorarea duratei sedintelor, tocmai pentru a raspunde numarului mare de solicitari si pentru a reduce la minimum riscul intreruperii tratamentului. Metoda Molnar nu presupune modificarea regimului alimentar, a stilului de viata sau renuntarea la tratamentul cu medicamente prescris de specialist. "Prin metoda mea eu completez dintr-un alt unghi, respectiv accelerarea vindecarii prin reechilibrare energetica, tratamentul recomandat de medicul specialist", precizeaza Tiberiu Molnar.

La ora actuala, durata sedintelor este de 2 - 3 minute, numarul sedintelor fiind in functie de reactia pacientului. Tiberiu Molnar nu asteapta de la pacient o incredere speciala in metoda sa. "Mai important este ca pacientul sa aiba incredere in sine si in propria viata", spune Tiberiu Molnar. Si inca un amanunt deloc neglijabil: Tiberiu Molnar vindeca fara bani. Este un principiu de baza al metodei lui. Din una dintre lecturile sale preferate, Tiberiu a retinut ca nu e nevoie sa inviti la cina omul bogat pentru ca aceasta te va rasplati. Mai degraba invita saracul "pentru ca el nu are de unde sa-ti plateasca si in locul lui va plati Universul". Poate fi una dintre explicatiile numarului foarte mare de oameni care vin la cabinet doar printr-o programare la telefoanele O21 430 35 73 sau 0722 55 88 76.

STRESUL. Cauza majora a bolilor o reprezinta sistemul de gandire al omului si modul lui de a se raporta la problemele zilnice. Astfel, o persoana introvertita este predispusa la multiple probleme digestive, in special la ulcer. In opinia lui Molnar, cele mai multe boli se declanseaza din cauza stresului.

CONEXIUNE

Am aplicat metoda mea la peste 20.000 de persoane si aproximativ 80% sunt bine. Secretul consta in conexiunea dintre campul meu energetic si cel al pacientului. Ceva asemanator cu doua calculatoare legate in retea.
Tiberiu Molnar, Bioterapeut

CALMANT

La toamna, Tiberiu Molnar va lansa un CD care va cuprinde un set de tehnici de relaxare psihica si fizica. Scopul principal il reprezinta diminuarea stresului. "Sunt tehnici speciale destinate mintii si corpului, cu rezultate pozitive. Ele se aplica in sedinte de cate un sfert de ora. Fiecare poate beneficia de ele. CD-ul va avea atasata o "carticica". Ea va cuprinde instructiuni de aplicare a acestor tehnici si va fi redactata impreuna cu cativa medici specialisti". Pentru fondul muzical al CD-ului, Tiberiu Molnar a apelat la Florin Barac, din fost trupa Verdict. "Contrar muzicii lui caracterizate printr-un mesaj stresant, i-am cerut lui Florin sa faca un text relaxant, pozitiv. El a acceptat si sunt sigur ca va face un lucru bun".
×