x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Omul cu testicule de 45 de kilograme (VIDEO)

Omul cu testicule de 45 de kilograme (VIDEO)

18 Oct 2011   •   13:33
Omul cu testicule de 45 de kilograme (VIDEO)

Unii barbati si le-ar dori mai mari. Cu certitudine, insa, niciunul nu le-ar vrea ATAT de mari, precum ale americanului de 47 de ani, Wesley Warren: 45 de kilograme cantaresc testiculele acestuia.

Warren sufera de o forma necunoscuta (pana la el) de elefantiazis, boala care determina cresterea anormala a unor parti ale corpului. Mai raspandita in Africa, Asia si America de Sud, boala este considerata tropicala, provocata de un agent patogen (vierme) transmis de tantari si care ataca sistemul limfatic, provocand acumulari anormale de lichid in tesuturi.

Dar Wesley Warren si-a provocat singur suferinta, in urma cu trei ani, cand si si-a strivit accidental testiculele cu picioarele, in timp ce incerca sa se dea jos din pat, relateaza Las Vegas Review Journal. Dupa ce durerea formidabila succesiva accidentului a trecut, Warren a crezut ca a scapat cu atat, insa, a doua zi, testiculele sale aveau, deja, marimea unei mingi de fotbal.

A trecut pe la mai multi medici, de diverse specialitati si niciunul nu a putut sa-l ajute sa-si revina. O echipa pluridisciplinara de la un spital din Nevada (Warren locuieste in Las Vegas) i-a vorbit de o operatie, dar foarte costititoare si prezentand un risc semnificativ de pierdere a organelor genitale. La un spital californian i s-au dat mai multe sperante in sensul salvarii 'podoabelor'.

Astfel, in prezent, Warren incearca sa adune un milion de dolari – suma reprezentand costul operatiei, pe care asigurarile medicale din Nevada nu sunt dispuse sa o suporte. Intre eforturile sale se numara si deplasarea la New York, pentru a participa la show-ul radiofonic si televizat al lui Howard Stern. Calatoria a fost un calvar, Warren descriind cat de dificil si penibil este sa fii nevoit sa utilizezi toaleta unui avion, in conditia lui, cand orice miscare necesita un efort deosebit.

Wesley Warren cantarea circa 130 de kilograme inainte de accident si a depasit 200 in prezent. Penisul sau este aproape complet 'ingropat' in scrot, astfel ca urinatul in sine este o corvoada, care nu se incheie niciodata onorabil.

In plus, Warren sufera de astm si de hipertensiune.

Operatia ar fi, in aceste conditii, un gest umanitar, dar suferindul inca nu a gasit bunul samaritean care sa faca donatia decisiva pentru plata interventiei.

×