x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Pe unde se strecoară bolile

Pe unde se strecoară bolile

de Florin Condurateanu    |    07 Iul 2010   •   00:00
Pe unde se strecoară bolile

La început e atacată informaţia celulelor



5803-125681-untitled1.jpgTot mai mult se rostesc în lumea largă unele vorbe definind un altfel de tera­pii, dar şi interpretări de alt soi cu pri­vire la asaltul bolilor. Şi-au făcut in­trarea denumiri noi: medicină energe­tică, sau, cu altă exprimare, medicină vibraţională sau medicină cuantică.

Toate aceste definiri explică teoria că bolile atacă mult mai devreme faţă de momentul când pe om îl doare, când pierde sânge, când s-a inflamat o porţiune a corpului, când a crescut o tumoare compusă din celule nebune, care se înmulţesc necontrolat, refuză să moară şi mănâncă toate resursele din jur. Noile interpretări susţin următoarele: bolile atacă mai întâi informaţia celulelor. Cu alte cuvinte, este bruiată informaţia din soarta celulei, care dictează când se naşte aceasta, când i-a venit sorocul să moară, când e cazul să se dividă înmulţindu-se. Boala virusează această informaţie primordială şi comportamentul celulei atinse de maladie se "brambureşte".

Al doilea pas înseamnă că boala a avansat, ea trece la atacul corpului energetic. Cu alte cuvinte, boala perturbă nivelurile de energie ale organelor, strică şi curgerea energiei prin organism. Apoi, adepţii medicinii energetice susţin că boala trece la afectarea corpului fizic, adică apar durerile, hemoragiile, inflamaţiile, tumorile. Este etapa avansată, mai gravă, a bolii. Medicina energetică reproşează medicinii clasice, alopate, că intervine doar în această fază a bolii, când asaltul se petrece asupra fizicului omului şi că nu s-a acţionat prin terapii încă din etapele de atac la nivel informaţional şi la nivel energetic.

Teoria energetică susţine că cele trei etape de asalt al bolilor se pot întrepătrunde, se pot roti. Intră în scenă în lumea largă o metodă de diagnostic şi tratament tot mai comentată, şi anume, biorezonanţa. Pe scurt, aparatele de biorezonanţă măsoară gradul de vibraţii al multor puncte ale organismului.

Pentru că fiecare porţiune de organ are un anume nivel de vibraţii energetice, sunt vibraţii care arată că ţesuturile respective sunt sănătoase. Starea de boală dă peste cap acest nivel de vibraţii energetice, care de­rapează de la oscilaţiile normale. Aparatele de biorezonanţă afişează trepidaţiile energetice ale zonei respective şi trag semnalul de alarmă că o boală a perturbat vibraţiile energetice.

Terapia cu biorezonanţă constă în introducerea în organul bolnav a unor vibraţii în oglindă, a unor vibraţii energetice cu semn schimbat, care, prin însumare algebrică, readuc nivelul energetic la starea normală.

×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă