x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate A murit din cauza otravii pentru sobolani

A murit din cauza otravii pentru sobolani

de Steluta Indrei    |    09 Mai 2011   •   15:36

Un barbat din Fetesti a murit intoxicat cu otrava pentru sobolani, iar cei doi copii ai lui au ajuns la spital din aceasta cauza. Copiii in varsta de 9 si 11 ani, care aveau stari de ameteala si varsaturi, sunt internati la Spitalul de Urgenta pentru Copii “Grigore Alexandrescu”.

Membrii familiei au declarat ca au imprastiat prin casa otrava pentru rozatoare, iar dupa un timp barbatul si copiii au inceput sa se simta rau, potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Ialomita.

“A fost un apel la 112, prin care se semnala ca un barbat se simte rau, din motive necunoscute. La sosirea salvarii, tatal celor doi copii, un barbat in varsta de 46 de ani, nu mai avea semne vitale si, dupa numeroase incercari de resuscitare, a fost declarat decedat. Echipajul medical SMURD al ISU i-a preluat pe copiii de 9 si 11 ani, care erau constienti, dar aveau stari de ameteala si varsaturi, si i-a transportat initial la Spitalul Municipal Fetesti. Ulterior, medicii de aici au luat decizia transportarii acestora la un spital din Capitala”, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Ialomita, Lacramioara Chirea.

 

×