x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate De se adună în Intact pamperşi pentru bebeluşi?

De se adună în Intact pamperşi pentru bebeluşi?

25 Noi 2009   •   00:00

Pe blogul InPolitics.ro a apărut zvonul că, de ceva vreme, câteva nume sonore din trustul lui Voiculescu au un nou hobby: acela de a aduna pamperşi şi alte obiecte indispensabile creşterii bebeluşilor.

Investigându-se informaţia a fost descoperit faptul că nu nevoia de făcut copii a generat această acţiune ci anunţul că, undeva, în sectorul doi, neştiut de nimeni, există un cămin unde sunt ţinuţi sugarii până în momentul în care pot fi transferaţi la un orfelinat obişnuit, şi unde este nevoie de ajutor.

O parte dintre jurnaliştii trustului, între care familiile Ciutacu şi Brancu, ori Rebecca Walter, au reacţionat, vizitând căminuş împovăraţi de tot ceea cea au putut aduna pentru ajutorarea micuţilor luând decizia de a face din acest lucru un obicei lunar.

Mai mult, la Antena 2, chiar în fief-ul tonomatului Ciutacu, s-a plasat o cutie în care fiecare poate pune orice produs necesar creşterii şi îngrijirii bebeluşilor. În ziua de salariu, cutia devine neîncăpătoare. Gestul umanitar nu putea rămâne fără ecouri şi se pare că şi alţi "presari" sunt doritori să se alăture acestei iniţiative, care ar putea fi deveni o campania "Ziariştii adoptă orfelinate".

Cum nu puteam fi foarte departe de România timpurilor moderne, se poate confirma şi existenţa unor "vedete" care s-au făcut că plouă după ce au aflat că expunerea în spaţiul public nu  este dorită, iar donaţiile anonime sunt atractive doar în condiţiile în care toată lumea ştie de ele.

×
Subiecte în articol: mass-media