x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Dieta 5:5:5. Cum să slăbești mâncând 5 mese pe zi

Dieta 5:5:5. Cum să slăbești mâncând 5 mese pe zi

19 Ian 2017   •   17:38
Dieta 5:5:5. Cum să slăbești mâncând 5 mese pe zi

Dieta presupune să mănânci 5 mese pe zi, la ore fixe, micșorând astfel porțiile de mâncare și senzația de foame. Mai mult, acest regim promite să slăbești până la 5 kilograme în 2 săptămâni, dacă nu uiți să consumi și cele 5 fructe și legume recomandate zilnic, scrie clickpentrufemei.ro.

Dieta, concepută de un nutriționist american, Angela Dowden, încurajează adepții să mănânce de 5 ori pe zi și să includă în regim 5 fructe și legume în fiecare zi. Astfel, în 14 zile, vei slăbi 5 kilograme.

Mănânci mai multe fructe, slăbești mai mult

Ideea de bază din spatele dietei 5: 5: 5 este foarte simplă - este vorba de a mânca mai sănătos, mai multe fructe și legume (cel puțin 5 porții pe zi) - cu un conținut de fibre mare, care te ajută să scapi de senzația de foame și îți oferă aportul necesar de energie pentru a nu fi tentată să renunți. mai mult, se bazează pe ideea că o rutină în ce privește programul meselor te ajută să mănânci mai puțin. Și ce este cel mai interesent, e că aceste principii de alimentație sănătoasă reduc riscul de boli de inimă și cancer în timp ce îți oferă energia de care ai nevoie pentru a-ți îndeplini sarcinile zilnice fără să te simți slăbită.

×
Subiecte în articol: mese pranz mancare dieta regim