x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Gentle Fitness – exerciţii împotriva efectelor negative ale menopauzei

Gentle Fitness – exerciţii împotriva efectelor negative ale menopauzei

05 Iun 2012   •   10:21
Gentle Fitness – exerciţii împotriva efectelor negative ale menopauzei

Exista o solutie de antrenament pe care femeile o pot urma inca dinainte de 40 de ani, care are ca scop pregatirea organismului si psihicului pentru schimbarile generate de menopauza. Gentle Fitness este un set de exercitii special create pentru femeile care vor sa preintampine efectele negative ale menopauzei.

“Statisticile arata ca in prezent procesul de menopauza intervine mult mai devreme decat se intampla in cazul generatiilor trecute, iar efectele sunt mai puternice. Este important sa ne pregatim organismul din timp si tocmai de aceea am lansat aceasta disciplina. Nu sunt antrenamente agresive, ci se bazeaza foarte mult pe relaxare si pe starea de bine', declara Cori Gramescu.

Gentle Fitness are atat scopul de a remodela trupul, de a intari in mod echilibrat masa musculara, cat si de a creste densitatea osoasa si, cel mai important, de a reduce efectele negative ale stresului, acesta fiind principala problema care ne imbatraneste.

“Am cunoscut multe femei care au clacat pur si simplu in perioada menopauzei. Atat fizic, cat si psihic. Nu este o joaca si consider ca fiecare femeie ar trebui sa se pregateasca din timp pentru a face fata la ceea ce va urma dupa 40 de ani', spune Cori Gramescu.

×