x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Jessica Alba militează pentru o viaţă sănătoasă

Jessica Alba militează pentru o viaţă sănătoasă

22 Mar 2012   •   20:04

Dupa un site despre cresterea bebelusilor, ea va lansa o carte de lifestyle in 2013

Actrita americana Jessica Alba spune ca doreste sa impartaseasca cu fanii ei secretele stilului de viata sanatos pe care l-a adoptat in ultimii ani si va lansa, in 2013, o carte de lifestyle, care va contine multe sfaturi practice pentru mamici, informeaza contactmusic.com.

Actrita militeaza de multi ani pentru eliminarea substantelor chimice din produsele destinate bebelusilor si a lansat la inceputul acestui an un site, www.Honest.com, cu ajutorul caruia tinerii parinti din lumea intreaga au posibilitatea de a afla numele ingredientelor si al substantelor chimice folosite in alimentele, accesoriile si scutecele pentru bebelusi.

Jessica Alba a semnat deja un contract pentru a lansa aceasta carte de sfaturi practice pentru mamici.
"E total nebunesc, dar uimitor. Nu va fi ceva extrem. Aceasta carte va fi pentru persoanele din clasa de mijloc, care vor, ca si mine, sa creeze o viata mai sanatoasa pentru familiile lor. Va fi amuzanta si usor de citit si vreau sa fie foarte colorata. Imi place la nebunie sa gatesc. Ador sa ma implic in activitati comune cu copiii mei. Tot ce va aparea in carte va fi ceva din ceea ce eu am implementat deja in viata familiei mele", a declarat actrita americana pentru revista People.

Cartea se va numi "The Honest Life" si va fi publicata de editura Rodale la inceputul anului 2013.
Jessica Alba a devenit cunoscuta gratie serialului de televiziune "Dark Angel", dobandindu-si celebritatea datorita rolurilor din filmele "Honey" (2003), "Sin City" (2005) si "Cei 4 Fantastici" (2005). Printre cele mai recente filme ale tinerei actrite americane se numara "Sub anestezie" (2007), "The Love Guru" (2008) si "Ziua indragostitilor" (2010).

Actrita in varsta de 30 de ani este casatorita cu producatorul de film Cash Warren. Cei doi au impreuna doua fiice ­ Haven Garner, nascuta in august 2011, si Honor Marie, nascuta in iunie 2008, la o luna de la casatoria lor, celebrata in California.

×