x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate La 51 de ani, îi este frică să se uite în oglindă. Vezi cum arată un indonezian care suferă de o boală necunoscută

La 51 de ani, îi este frică să se uite în oglindă. Vezi cum arată un indonezian care suferă de o boală necunoscută

26 Mar 2012   •   17:53
La 51 de ani, îi este frică să se uite în oglindă. Vezi cum arată un indonezian care suferă de o boală necunoscută

La 51 de ani, indonezianul Lauw Tjoan Eng tanjeste dupa o viata si existenta normala. Un deziderat imposibil data fiind infatisarea fizica a barbatului, al carui corp este acoperit in intregime de noduli care il fac o adevarata sperietoare.

Eng s-a nascut perfect sanatos, avand ulterior cinci surori care nu au dezvoltat aceasta afectiune. Nodulii au inceput sa apara de la varsta de cinci ani si s-au extins pe tot corpul cand Eng nu avea inca 20 de ani.

Eng recunoaste ca nu are curaj nici macar sa se uite in oglinda si traieste din putinii bani pe care ii primeste de la surorile sale.

"Ies afara, pentru a face cumparaturi, doar noaptea si atunci cu fata acoperita. Chiar si asa, oamenii vad cum arat si am de suferit. Mi-ar place sa am unde sa muncesc si sa am o femeie care sa ma iubeasca. Este tot ceea ce imi doresc", s-a destainuit Eng tabloidului britanic The Sun.

Barbatul a fost supus toata viata unui singur consult medical, posibil cu ajutorul banilor oferiti de o biserica din cartierul in care locuireste in capitala Djakarta. Nu i s-a pus un diagnostic, i s-a zis doar ca este vorba de o boala ereditara, chiar daca nimeni din familie nu a dezvoltat aceasta groaznica afectiune.

×
Subiecte în articol: noduli afectiune indonezia