x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Licoarea care ne întărește sistemul imunitar și ne ferește de cele mai grave boli

Licoarea care ne întărește sistemul imunitar și ne ferește de cele mai grave boli

01 Dec 2017   •   21:00
Licoarea care ne întărește sistemul imunitar și ne ferește de cele mai grave boli

Exista numeroase beneficii ale acestei bauturi-medicament, putand avea efecte miraculoase asupra sanatatii organismului. Acest remediu este extrem de eficient pentru tratamentul si prevenirea congestiei arterelor, reglementarea cantitatii de grasimi din sange, eliminarea oboselii cronice, prevenirea si tratamentul infectiilor din organism, tratamentul racelilor, intarirea sistemului imunitar și curăță ficatul. Acest remediu natural elimină radicalii liberi din organism, compuși chimici toxici care favorizează aparitia unora dintre cele mai grave boli precum diabetul, cancerul sau bolile de inima. 
Ingredientele necesare pentru pregatirea acestui medicament natural sunt: 
4 capatani de usturoi 
4 lamai cu coaja 
o radacina de ghimbir (aproximativ 3-4cm) 
2 litri de apa plata 
Se spala lamaile bine si se taie in bucati. Curatati usturoiul si impreuna cu lamaile si ghimbirul se amesteca intr-un blender. 
Dupa ce s-au amestecat bine, intregul continut se transfera intr-un recipient peste care se toarna cei 2 litri de apa. Acest amestec se pune la foc mic pana cand se incalzeste putin (10 minute) amestecand incontinuu. De indata ce preparatul s-a racit, strecurati continutul cu o sita deasa, punand apa rezultata intr-o sticla de sticla pe care trebuie sa o pastrati la frigider. 
Beti cate un pahar de 150-200 de ml in fiecare zi, cu 2 ore inainte de masa sau dimineata pe stomacul gol. Inainte de fiecare utilizare nu uitati sa agitati bine sticla. 

×