x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Motivul îngrozitor pentru care nu ar trebui să mai bei energizant

Motivul îngrozitor pentru care nu ar trebui să mai bei energizant

de playtech.ro    |    23 Sep 2015   •   19:11
Motivul îngrozitor pentru care nu ar trebui să mai bei energizant

Dacă te bazezi pe băuturi energizante pentru a te revigora, s-ar putea să îți schimbi obiceiurile. Tinerii care consumă în mod regulat băuturi cu un conținut mare de cofeină sunt supuși la riscuri care probabil credeai că sunt doar zvonuri.

Traumele cerebrale apar din mai multe motive. Principalul ar fi sporturile agresive, după cum o indică și statisticile. Între 2001 și 2009, numărul traumelor generate de sporturi a depășit un procent de 57% printre copiii de 19 ani și mai tineri. Totuși, se pare că și obiceiurile alimentare au o influență foarte mare, potrivit celor de la Yahoo! Health.

Gabriela Ilie, autoarea unui nou studiu publicat de Universitatea din Toronto, a demonstrat că băuturile energizante au o influență mai nefastă decât se credea. Împreună cu o echipă de cercetători, a analizat mai mult de 10.000 de persoane cu vârste cuprinse între 11 și 20, axându-se în special pe consumul de alcool și astfel de băuturi.

Desigur, cofeina nu e suficientă pentru a provoca traume cerebrale. În schimb, datele indică faptul că cei care consumă astfel de băuturi cu regularitate sunt ...

Află care sunt minciunile pe care ți le vând producătorii de băuturi energizante și când este riscul mai mare


×