x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Nu mai aveți nevoie de inhalator! Acest suc este un remediu eficient pentru astm!

Nu mai aveți nevoie de inhalator! Acest suc este un remediu eficient pentru astm!

28 Mar 2017   •   16:08
Nu mai aveți nevoie de inhalator! Acest suc este un remediu eficient pentru astm!
Sursa foto: Remains/Getty Images/iStockphoto

Ce se întâmplă când cineva are un atac de astm şi nu are inhalatorul la el? Pentru a evita un astfel de atac, naturalandhealthyworld.com prezintă un remediu natural eficient pentru această boală.

Persoanele care suferă de astm sunt de obicei sensibile şi alergice, au dificultăți în respirație și tuşesc non-stop. Pentru a ușura această boală, cei care suferă de astm folosesc inhalatoare. Inhalatorul este ușor și îl puteți lua cu dumneavoastră în permanenţă, deoarece este practic  la apariţia unui atac surpriză de astm. De fapt, utilizarea continuă a inhalatorului nu este bună pentru sănătate, deoarece inhalatoarele conţin substanţe chimice.

Prin reducerea folosirii inhalatorului şi prin schimbarea dietei, unii pacienți s-au vindecat de astm. Dieta recomandată persoanelor cu astm constă în consumul de produse cu un conținut ridicat de vitamina C şi beta-caroten.

Puteți face, suc de morcovi în fiecare zi, deoarece este bogat în vitamina C. La acest suc puteţi adauga câteva tulpini de țelină, deoarece clorofila din frunzele verzi de ţelină vă ajută la detoxifierea ficatului.

Mai jos este prezentată doza recomandată persoanelor cu astm pentru a reglementa cu ușurință cantitatea de alimente sănătoase.

2 mere verzi + 6 tulpini de țelină + o legătură de spanac + o legătură de pătrunjel + suc de la un sfert de lamâie + un sfert de ananas + 1 chimen + 8 tulpini de varză + 3 bucăți de ridiche + o jumătate de lămâie + un sfert de ananas + 1 castravete + 2 + o jumătate de ardei + suc de la o jumătate de lămâie

2 ceşti de suc de căpșuni + 1 + 1 cană de afine + suc de rodie + 1 castravete + 2 + 3 bulbi de flori + o jumatate de rodie coapta + lemongrass (iarbă de lămâie) + o jumătate de lămâie

În dietă ar trebui evitate aceste alimente:

  • produsele alimentare de origine animală, cum ar fi ouă, lapte și carne
  • citrice
  • ulei vegetal, deoarece aceasta poate provoca inflamații ale căilor respiratorii
  • băuturi alcoolice și carbogazoase

×
Subiecte în articol: astm inhalator