x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Pacienţii de la Institutul Oncologic încondeiază ouă

Pacienţii de la Institutul Oncologic încondeiază ouă

de Magda Colgiu    |    13 Apr 2011   •   15:06

Copiii internati la Institutul Oncologic "Prof. Dr. Al. Trestioreanu" (Spitalul Fundeni) uita de griji pentru cateva ore cu ajutorul clovnilor de la CliniClowns. Micii pacienti incondeiaza oua pentru familiile lor uitand pentru cateva ore de suferinta provocata de afectiuni si tratamente.

"Este minunat sa vezi ca imaginatia copiilor lucreaza in mod constructiv chiar si intr-un salon de spital” a declarat Ruxandra Martin, Marketing & PR Manager al Fundatiei CliniClowns Romania. Workshop-urile dedicate Sarbatorilor Pascale vor continua pana pe data de 17 Aprlie 2011 si in celelalte spitale in care activeaza clovnii CliniClowns Romania: "Grigore Alexandrescu”, "Marie Curie” (Budimex), Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului "Alfred Rusescu" (IOMC), Institutul Oncologic "Prof. Dr. Al. Trestioreanu" si Spitalul Clinic de Copii din Brasov.

CliniClowns Romania este o organizatie non-profit al carei scop este imbunatatirea vietii copiilor spitalizati. CliniClowns isi trimite periodic echipa de clovni profesionisti in spitale pentru a vizita copiii bolnavi, pentru a le aduce zambetul pe chipuri si pentru a imbunatati starea psihica a micilor pacienti.

×