x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Pe marginea prăpastiei

Pe marginea prăpastiei

de Ionela Gavriliu    |    29 Oct 2010   •   00:00

Trei săptămâni. Să ştii că viaţa ta depinde de un termen atât de apropiat şi să n-ai încotro decât să-ţi pui toată speranţa în oa­meni şi în Dumnezeu. Doamna profesoară Daniela Răducea visează să ajungă la operaţia care i-ar reda puterea de a merge mai departe, însă are nevoie de aproape 50.000 de euro. Tumoarea de pe creier trebuie învinsă.

A reuşit să strângă o mică parte din bani pentru intervenţia de la o clinică din Hanovra. Mulţi dintre foştii elevi i-au fost alături profesoarei din Târgu Ocna şi au încercat după puterile lor să-i facă povestea cunoscută şi să o ajute. „Vreau să le mulţumesc tu­tu­ror, m-au impresionat enorm. Dacă aş putea să transform cuvintele în obiecte, aş face-o, să le ră­mâ­nă mulţumirea mea prin formă şi culoare", spune emoţionată doamna profesoară. Dar timpul este neîndurător cu femeia care a suferit mai multe intervenţii. Anul acesta a fost operată la Spitalul Elias din Capitală. Tu­moa­rea i-a fost scobită, însă sunt zone care nu au putut fi scoase, pentru că i-ar fi atins nervi importanţi. Nici ra­di­o­terapia nu a dat rezultate, aşa că singura şansă a doamnei profesoare rămân cuvintele unui medic german care i-a spus că operaţia este dificilă, dar nu imposibilă.

Cei care doresc să dea o mână de ajutor pentru ca doamna profesoară Eugenia Daniela Răducea să meargă la operaţia salvatoare în Hanovra pot face donaţii în conturile deschise la BCR, sucursala Târgu Ocna, Bacău, pe numele acesteia, împuternicit Maria Bura.

Cont Lei: RO 16 RNCB 003 1013 9905 70006;
Cont Euro: RO 86 RNCB 003 1013 9905 70007;
Cod SWIFT: RNCB ROBU.

×
Subiecte în articol: pagina de suflete