x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Povestea transformării mele. Ce am făcut eu și cum am slabit

Povestea transformării mele. Ce am făcut eu și cum am slabit

de Andreea Sava    |    14 Ian 2017   •   20:25
Povestea transformării mele. Ce am făcut eu și cum am slabit

Acum aproape 5 ani, deci nu mai departe de primăvara lui 2012, aveam 10 kg în plus. Nu, nu eram grasă, eram pufoasă plus că am o conformație cu fund proeminent deci aveam un aspect de fată zdravănă. Pentru gustul unora arătam în regulă. Nu și pentru al meu, ceea ce mi s-a părut mult mai important. Plus că apăream la TV și este adevărat ce se spune că TV adaugăm kg în plus. Nu știu dacă 5 dar clar toți suntem mai slabi în realitate decât pe ecran.

Niciodată în viața asta n-am fost în stare să țin o dietă. Nu știu de ce fiindcă nu sunt gurmandă dar pur și simplu n-am putut. Poate pentru că eram prea mică și n-am știut ce diete să aleg și nici n-a avut cine să mă învețe.

Îmi doream să slăbesc dar mi se părea prea greu și nici bani să mă duc la nutriționist nu aveam. Plus că sunt o sumedenie de specialiști în slăbit, fiecare cu altă idee, deci cum naiba faci să-l alegi pe cel bun ca să nu-ți faci mai mult rău decât bine? Timp de documentare ca să aleg cu grijă nu aveam. Și oricum n-aveam bani de nutriționist, :)), ca să fac povestea rotundă. :))

Citiți întregul articol AICI

×