x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Prof. Dr. Irinel Popescu - Onorat de Academia de Ştiinţe a Moldovei

Prof. Dr. Irinel Popescu - Onorat de Academia de Ştiinţe a Moldovei

15 Mai 2007   •   00:00

Profesorul universitar Irinel Popescu, director medical al Institutului Clinic Fundeni, şef al Clinicii de Chirurgie Generală şi Transplant Hepatic Fundeni, a fost ales membru de onoare al Academiei de Ştiinţe a Moldovei (ASM). Ceremonia a avut loc la Chişinău, intre 2 şi 4 mai, in adunarea membrilor ASM din cadrul conferinţei Academiilor din estul şi sud-estul Europei.

Profesorul universitar Irinel Popescu, director medical al Institutului Clinic Fundeni, şef al Clinicii de Chirurgie Generală şi Transplant Hepatic Fundeni, a fost ales membru de onoare al Academiei de Ştiinţe a Moldovei (ASM). Ceremonia a avut loc la Chişinău, intre 2 şi 4 mai, in adunarea membrilor ASM din cadrul conferinţei Academiilor din estul şi sud-estul Europei. Delegaţia din Romănia a fost formată din prof. dr. Irinel Popescu, academicienii Ionel Haiduc şi Filip Florin, preşedintele şi, respectiv, vicepreşedinte al Academiei Romăne.

RECUNOAŞTERE. In comunicatul biroului de presă al ASM se precizează: "Profesorul Irinel Popescu este o personalitate de primă mărime ştiinţifică şi publică din Romănia, care ne face, intr-adevăr, cinste in calitatea sa de membru de onoare al ASM, ales la propunerea Secţiei de Ştiinţe Medicale a ASM. Experienţa şi prestaţia sa ştiinţifică inaltă l-au plasat pe savant in funcţii-cheie, cu obligaţiuni la nivel de stat şi obşteşti".

×