x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate ŞANSĂ / Mica balerină cu picioare de lut

ŞANSĂ / Mica balerină cu picioare de lut

de Andreea Sminchise    |    13 Mar 2009   •   00:00

Luana (foto) a venit pe lume în urmă cu 5 ani. Pentru părinţii ei, a fost visul împlinit. Un copil dorit, aşteptat cu înfrigurare.



Câte planuri nu aveau… “Trebuia să fie frumoasă, să aibă ochii lui tati şi nasul lui mami, să facă balet şi multe, multe alte pretenţii, ca de altfel orice părinte care îşi face planuri referitoare la viaţa puiului de om”, îşi aminteşte Oana Voicu, mama Luanei. Fetiţa ei suferă însă de tetrapareză spastică. Luptă cu boala încă de la naştere şi nu se poate bucura de copilărie. Controalele medicale, centrele de recuperare, terapiile au secat încet, încet resursele financiare ale părinţilor. Iar rezultatele au fost infime. Luana are însă acum o şansă. Medicii unei clinici din Ucraina îi oferă speranţa la o viaţă normală. Dar speranţa micuţei costă bani – 2.500 de euro pentru fiecare dintre cele minimum 10 şedinţe de recuperare de care are nevoie. “E cumplit pentru un părinte să ştie că undeva există tratamentul potrivit pentru a-i da copilului şansa de vindecare, dar să nu şi-l poată permite financiar”, spune mama fetiţei. Dacă vreţi şi puteţi să o ajutaţi pe Luana să meargă, să alerge şi, poate, să împlinească visul mamei de a face balet, faceţi o donaţie, cât de mică, în contul deschis la Raiffeisen Bank, pe numele mamei Luanei, Oana Voicu:

Cont RON: RO 48 RZBR 0000 0600 1121 0013.

Pentru Luana s-a deschis şi un teledon. Dacă aveţi un post fix în reţeaua Romtelecom, sunând la numărul de teledon 0900.900.083, o ajutaţi pe Luana cu 3 euro.

Pentru mai multe informaţii, dar şi dacă vreţi să ajutaţi măcar cu o vorbă bună, Oana Voicu poate fi contactată la telefon 021/241.57.50 sau 0729.007.155.

×
Subiecte în articol: pagina de suflete