x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Și-a vopsit părul la salon și apoi a fost transportată de urgență la spital

Și-a vopsit părul la salon și apoi a fost transportată de urgență la spital

26 Noi 2015   •   10:50
Și-a vopsit părul la salon și apoi a fost transportată de urgență la spital

Alisha Poyser, o tânără de 17 ani din Marea Britanie, a ajuns de urgență la spital în urma unei vizite la salonul de înfrumusețare. Adolescenta a vrut să își uniformizeze culoarea podoabei capilare, apelând la o procedură de vopsire a rădăcinilor.

Din păcate, lucrurile nu au mers așa cum și-ar fi dorit. Decolorantul utilizat de stilist i-a cauzat reacții adverse fetei, medicii fiind nevoiți să îi administreze numeroase medicamente pentru a putea suporta durerile.

Ulterior, a fost externată, dar la scurt timp constatat că are scalpul ars și îi cad smocuri de păr. Adolescenta se teme că ar putea rămâne cheală în cel mai scurt timp. După câte se pare, problema a fost generată de o greșeală a stilistului, care a vopsit-o într-o nuanță greșită.

Nemulțumită, Alisha a semnalat faptul că nuanța este prea portocalie, iar angajatul salonului a aplicat din nou decolorant. Mai mult decât atât, a uitat să utilizeze folia de protecție pentru scalp, amestecul toxic intrând în contact direct cu pielea.

Potrivit mirror.co.uk, reprezentanții salonului și-au cerut scuze, explicând că au respectat procedura care cere realizarea unui test de toleranță. De asemenea, și-au manifestat intenția de a discutat cu Alisha Poyser și mama acesteia pentru a putea remedia problema.
 

×